Irany Wales

  • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
  • Indította
    Témakör
  • #37955 Hozzászólás

    En egy 21 eves, most angliaban elo srac vagyok es utitarsat kereseknek Walesbe!!Pontos datum nincs de mindenkeppen juniusban szeretnek menni!!! Korulbelul 5-6 napra gondotam!!Az utazas korulmenyeit megbeszelnenk, de en mindenkeppen egy kicsit kalandosra gondoltam :nagytaska,vadkemping,helyi buszok, stoppolas, elvegyulni a helyi kis pub-okban!!A fejemben mar sacra osszeallt a program: Cardiff,Swansea, Pembrokshire nemzeti park, utanna irany eszak:Portmeirion, Harlech es Conwy varai ami a vilagorkseg listan szerepel,Snowdonia hegyivasut fel a csucsig, es vegul az utolso nap Liverpool lenne!Sajnos meg nincs Utazo partnerem de remelem valaki kedvet kapott es jon velem!!Termeszetesen nemcsak az angliaban elo magyarokra gondoltam,hanem mindenkire:lany, fiu ,orult, vagy nyugodt, kicsit fiatalabb, kicsit oregebb de ha tobben lennenk meg talan az jobb lenne!!Jo lenne ha osszehoznank szoval varom jelentkezeseiteket!
    Egy kis kedvcsinalo: http://www.global.visitwales.com/server.php?show=nav.5165 Az is nezze meg aki nem jon mert valoban szep :)

Hozzászólás: Irany Wales
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.