Iraq-i guard.

 • Ennek a témakörnek tartalma 7 hozzászólás, 4 résztvevő. Utolsó frissítés:  Bram 8 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #28295 Hozzászólás

  gesztesi29
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!Szeretnék egy biztonsági céghez elhelyezkedni iraqban.Egy biztos,létezõ,nem kamm állás kellene!Katonai tapasztalatom(5év) van!Beszélt nyelvek:francia(közép),angol,német(alap).Minden infó érdekel!(kivéve azt,hogy milyen veszélyes,stb..)Elõre is köszönöm!

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #318289 Hozzászólás

  Bram
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ESHOR

  http://www.eshor.org/
  Tenyleg csodalkozol ezen a cegen? Ez ceg akinek f-betun leragadt az ujja “proffesion” “Diffferent”? A kozepiskolas angol forditas es a referenciak komplett hianya (helyette inkabb felsorolt egy par website-ot) tenyleg komolyan lehet venni egy ilyen ceget? Rabiznad az eleted? Talan fizetnel a Close Prtection CP September 2008 Course-ert ami a hirek oldalban van? Gyerekceg es vicc az egesz.

  #318288 Hozzászólás

  Mi van már?

  Sziasztok én most kezdem olvasgatni ezt az oldalt hát nekem is van egy-két történetem sajnos.
  Jelentkeztem már számos külföldi biztonsági munkára pl:ESHOR Security vagy Delta International /Dis/ és még jó néhány más helyen is végig csináltam mindent amit kellett vagyis kértek tõlem meg is feleltem mindennek 10 éves szakmai múltal számos iskolával,képzéssel rendelkezem de amikor jött volna a kiutazás vagy konkrét intézni valók onnantól kezdve nem lehet elérni senkit a cégektõl akit véletlenül igen az persze nem tud semmit.
  Mi folyik itt most kell a képzett ember vagy nem ????????
  Ha esetleg valaki tud illetve ismer olyan komoly céget illetve közvetítõt ahol szükség van jelentkezõre kérem jelentkezzen !!!!!
  Elõre is köszönöm !

  #318287 Hozzászólás

  Ha ha ha

  figyu gesztesi csavo: leirom neked a tutit . a te es a hozzad hasonlok tortenetet , part 1: fiatal ambiciozus , hova kine menni ? a legio az oszt tuti , 5 keminy ev aztan a faradt veteran hazater . part 2 : csaladnak puszi tulelted fiam , villantas a dizsiben a love fogy kine munka de hol?de csak valami nekem valo . part 3: csinalok egy odalt oszt kihirdetem hogy iraq-i melo kine… szoval ez van , hazajottok aztan magyar oldalakon irogattok hogy melo kine itt vagy ott , altalaban a jol kepzett!! tokos leszerelt legiosoknak van meloja , De az olyan toketleneknek mint te nincs, mert csak elevickeltel 5 evet oktathato tudas nelkul, csak voltal egy gyalogos ezert nincs melod. es altalaban az ilyeneket nem hagyjak hosszabbitani a legioban, minek nincs erteke , hogy ujra verje a branert 5 evig vagy 3 evig , szoval ennyi . De tudod mit legkozelebb irok neked egy szalmaszalat ha erdekel , ott talan tudsz ervenyesulni az 5- ev utan kapott papirjaiddal nem magyar ceg termeszetesen … na csaaa mindenkinek , kalandorok

  #318286 Hozzászólás

  gesztesi29
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  igaz

  nézd!én nem beszélgetni regeltem ide.belehaltam ebbe az országba!itt mindenki csak beszél,okoskodik,tervez,veri a mellét,bujtogatja a másikat….amikor pedig tenni kell,ül otthon,és reméli,hogy sikerül!a másik fél aki tesz azért,hogy történjen valami,azt leültetik,ellehetetlenítik az életét.közellenség lesz!én szeretem ezt az országot,de nem az én helyem.rühellem,ha altatni próbálnak!

  #318285 Hozzászólás

  Péter

  Talált, süllyedt!

  Bocsánat a személyeskedésért!

  Csak összeraktam, hogy 5 év katonai szolgálat+középfokú franciatudás = Idegenlégió és kíváncsi voltam, hogy jól tippeltem-e.

  Csak vigyázz magadra! Eljöhet még az idõ, amikor Magyarországnak szüksége lesz jól képzett katonákra. A horvát függetlenségi háborút is az egykori légiós Gotovina tábornok vezetésével nyerték meg! ;-)

  #318284 Hozzászólás

  gesztesi29
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  :)

  lehet!de nem a multban élek,és nyalogatom a sebeimet,hogy jaj de szép volt!ez van most!még valami!én nem az andersen táborból jöttem mindenféle legendákkal!:)

  #318283 Hozzászólás

  Péter

  Légionnaire

  A légióban kevés volt a zsold? :-)

  Miért nem maradtál tovább? Ha már harcos vagy csak jobb egy megbecsült, bajtársias közösséghez tartozni, mint valami szedett-vedett amcsi zsoldosseregbe állni, nem?

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Iraq-i guard.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.