Irorsz-Fro-Gyor kerekparral juni elejen

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Irorsz-Fro-Gyor kerekparral juni elejen

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #34132 Hozzászólás

  edeni
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kerekpar turara megyek a nyaron, akinek van kedve es ideje, szivesen veszem ha csatlakozik. Vmi nagyobbra. Europan keresztul. Pontos terv, utvonal kialakuloban. Miert irok most? Mert kell hozza nemi fizikai kondi, felkeszultseg es penz is. Ha vkit komolyan erdekel, jelentkezzen, lehet ajanlani baratoknak is.

  Ugy tervezem, ha minden jol megy, bicoval megyek majd haza 2010 juni elejen Irorszagbol. Ugyanakkor, szeretnek a nagyobb varosokban megallni es korbenezni kicsit. Parizs az ami biztos. Ezekre lehet csatlakozni, barki, barmikor. Persze, praktikusabb ami kozelebb van Mo.-hoz, pl. Becs, M.ovar, de akar Salzburgban es Parizsban is talalkozhatunk:) Mar 2 utitarsam is van ugy nez ki akik fele uton kisernek, szinten kerekparral.

  Ha erdekel: ye4hope@yahoo.com

  Varom a hozzaszolasokat mail-ben mert ritkan nezem a forumot. Kerlek tundesd fel a targy reszben: Erbike.

Hozzászólás: Irorsz-Fro-Gyor kerekparral juni elejen
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.