Írországba keresek útitársat!

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Írországba keresek útitársat!

 • Indította
  Témakör
 • #40072 Hozzászólás

  Balázs70
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!
  Elhatároztam, hogy Irországban szeretnék élni és dolgozni egy ideig, de a baráti körömben egyedûl vagyok ezzel az elhatározásommal, ezért keresek valakit, vagy valakiket, akik színtén érdeklõdnek a téma iránt, és együtt tudnánk menni. Nekem a legkorábbi indulás az elhatározástól számított 1 hónap, felmondás és egyéb ügyek miatt. Ha valakit érdekel, akkor kûldjön mail-t ide, hogy felvehessük a kapcsolatot: balazs.ferenczi@philips.com

  Üdv:
  Balázs

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #369089 Hozzászólás

  off off

  én meg melót, és a philips jó cég :-)))

  Nekem is tetszik Írország, de most szívesebben vennék valami jó melóhelyet, ezért nem tartanék veled. Viszont, az állásodra pályáznék, úgyhogy ha elmész én szívesen elfoglalnám a helyed. Remélem közlöd velem az idõpontot:-)) Mit csinálsz a philipsnél?
  Bocs, biztos lesz értelmes hozzászólló is, csak kitartás:-)

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Írországba keresek útitársat!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.