Isztambulba utitarsat julius 15-25-ig.

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Isztambulba utitarsat julius 15-25-ig.

 • Indította
  Témakör
 • #37340 Hozzászólás

  Laszlo18
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  21 eves srac vagyok, es juliusban Isztambulba megyek 10 napra a jelzett datumon. Varom jelentkezok levelet, akiket komolyan erdekelne a dolog. Lehetoseg szerint minel hamarabb, mert a szallodat le kellene foglalni minel hamarabb, ugyanis julius foszezon.

  Bovebben e-mailban tudok felvilagositast adni.
  Amennyiben erdekel valakit, irjon:

  casper198313@freemail.hu

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #359290 Hozzászólás

  mop
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szállás

  En is oktoberben voltam, es nem birtuk levakarni magunkrol az olcso szallast kinalokat. Ha alkudni akarsz, ne mutasd ki, hogy neked feltetlenul kell az a szallas.

  Szilvi, a kepeidet en is megneznem…

  Laci, ha ugy jon ki az idopont, es nem talalsz mast, Isztambulig mehetunk egyutt, de csak odafele, mert en mennek tovabb Iranba.

  Peti

  #359289 Hozzászólás

  igaz

  Szilvi!
  mi júliusban voltunk, akkor volt bõven, de október már egy másik szezonnak számít, talán ezért lehetett kevesebb lehetõség. Amúgy a képeiteket még mindig szívesen megnéznénk.
  pl. lehetne nálunk vetíteni.

  #359288 Hozzászólás

  szilvi

  Istanbuli szállás

  Szia Zsuzsi, ezzel vitakoznék, mi tavaly voltunk októberben és elég nehezen találtunk olcsón szabad szállást.(a Ti protekciótokkal sikerült:-))Drága lett volna.
  Szia
  Szilvi

  #359287 Hozzászólás

  nehogy foglalj

  szia!
  Gratulálok, Isztanbul gyönyörû választás. szobafoglalásra ne legyen gondod, Eminönü kerületben, a Kék Mecset körül rengeteg (min.30) hotel/hostel van, a 4-24 USD -s változatban, itthonról foglalni drágább és zsákbamacska. Fizess dolcsival,mert a dollár és euro árfolyamot gyakran egyformának veszik hotelban is, bazárban is.
  jó utat!

  #359286 Hozzászólás

  ildi

  Istanbul

  Nem kell a szállást elõre lefoglalni. Rengeteg szálloda van, bármelyikbe bemehetsz, lehet alkudni, néhány fõre mindig van hely.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Isztambulba utitarsat julius 15-25-ig.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.