Izland SOS

 • Indította
  Témakör
 • #38332 Hozzászólás

  Dutkó András

  Izland iránt érdeklõdõk! Július elején akarunk Izlandra indulni, saját terepjáró autóval, hajóval. 6 hétig lennénk távol, ebbõl négy hét jutna magára Izlandra és 2-3 nap a Feröer-szigetekre. Eredetileg négyen készültünk, de ketten visszavonultak, így ketten maradtunk, tehát még bõven van hely a terepjáróban. Végigjárnánk a part közelében található vízeséseket, tavakat, vulkánokat, látnánk a gleccsereket, jégmezõket. Hosszabb gyalogtúrára, nehéz hegymászásra nem készülünk.
  Az utazásra szponzorokat is sikerült találnunk, így jelentõs kedvezményt kapunk a hajójegy árából, és áron alul konzervekhez is hozzájutunk. Ezzel együtt fejenként 350000 HUF összköltséggel számolunk.
  Akinek az út felkelti az érdeklõdését, mielõbb jelentkezzen, mert június 15-ig meg kell adnunk a hajóstársaságnak a végleges utaslistát.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #362958 Hozzászólás

  Rudy

  Bocs..

  Bocs Andris,

  Késõn vettem észre, hogy nyitottál egy Topic-ot Te is,
  Rudy néven én is megtettem UAZ-zal Izlandra címmel.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Izland SOS
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.