Izland ugyanolyan drága?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Izland ugyanolyan drága?

 • Indította
  Témakör
 • #12017 Hozzászólás

  gringo

  Hat évvel ezelõtt, amikor Izlandon jártam, 82-85 koronát adtak egy euróért, ma 150 felett van az árfolyam. Akkor majdnem 3 forintot ért egy korona, ma alig ér többet másfél forintnál.

  Én azt szeretném tudni, hogy az árak ennek megfelelõen majdnem megduplázódtak helyi koronában, vagy olcsóbb lett nekünk mezei magyaroknak Izlandra menni?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #142720 Hozzászólás

  gringo

  uszoda

  Reykjavikban, nem sokkal a sarkkor alatt, novemberben usztam a szabadteri uszodaban, 200kr volt 6 eve. Az akkor kb annyi volt mint Pesten. Azota Pesten jol megdragult.
  Ott viszont alulrol ingyen jon a futes…

  #142719 Hozzászólás

  Péter

  A drágaság relatív

  Egy barátom 3 éve járt Izlandon és meglepetten mesélte, hogy Rejkjavíkban olcsóbb volt az uszodabelépõ, mint Pesten!

  #142718 Hozzászólás

  gringo

  jól elvagyok magamban

  Arra már rájöttem magamtól, hogy a hostel pont kétszer annyi koronát kér, mint anno, szóval az nem lett olcsóbb. Reykjavikban a buszjegy 200rol helyett csak 280ra dragult, ugyhogy az valójában olcsóbb lett. Bár azzal akkor nem is utaztam…
  Viszont ha ez a lista így folytatódik, pár év múlva ingyen mehetünk Izlandra? Vagy még õk fognak fizetni érte?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Izland ugyanolyan drága?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.