izrael

 • Indította
  Témakör
 • #46075 Hozzászólás

  Sziasztok!

  Tud valaki választ adni nekem, hogy izraelbe betudok e utazni ha az útlevelembe szír vízum van?
  Mert úgy tudom nem nagyon szeretik.

  Köszönettel
  Péter

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #444245 Hozzászólás

  Péter

  Igen

  Szia!

  Valóban nem szeretik, de nem kizáró ok!

  Minden bizonnyal föltesznek majd egy csomó látszólag fölösleges és idióta kérdést(Ugyanazt a kérdést akár többször is, hogy lássák nem hazudsz-e!) és ha meggyõzõdnek róla, hogy egyszerû turista vagy, akkor minden további nélkül beengednek. Én is így voltam Izraelben pár éve, friss szír vízummal az útlevelemben. Pár óra kérdezõsködés után beengedtek.

  Persze jelentõsen megkönnyíthetnéd az életedet, ha beinvesztálnál pár ezer forintot egy új(vagy akár egy második) útlevélbe! (Mondjuk akkor tuti az lesz az elsõ kérdésük, hogy miért van vadonatúj útleveled, de azt már nem nehéz megmagyarázni.)

  Jó utat!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: izrael
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.