Jamaika …

 • Indította
  Témakör
 • #23974 Hozzászólás

  SzPP

  Nagyon régen (1984-ben) egy szép hónapot töltöttem el Jamaikában, hétközben dolgozva, hét végeken nyaralgatva. Volt-e valaki arrafelé mostanában? Kingstonban akkoriban idõnkint lõdöztek, nem volt a legjobb a közbiztonság. Ocho de Rios, a Dunn River Falls, Port Antónió gyönyörû volt, de sajnos elmulasztottam elmenni a nyugati tengerpartra Negril-be. Vigasztaljatok meg, hogy nem mulasztottam semmit sem. Gyönyörû tengerpartokon heverésztem, de akkor még teljesen absztinens voltam, és meg sem kóstoltam a Jamaika rumot. Igen jól éreztem magam ott, mondanom sem kell, hogy bármikor szívesen visszamennék újra.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #282454 Hozzászólás

  flori

  hmmm

  Lehet hogy emlegetnek a gulyáslevesrõl,de én igenis hülyének néznem azt a külföldit,akinek Mo. csak egy kaja lenne.
  Ez csak az én véleményem nem kell vele egyetérteni.

  #282453 Hozzászólás

  szpp

  flori

  Nagyon egyetertek az elottem szolo Tomival. Ettol meg nem leszunk sajnos ujgazdagok, mert akkor mar lehet, hogy holnap is egybol visszarepulnek Jamaika-ba, es felderitenem – amit sajnos annak idejen nem tettem meg – a Negril kozeleben levo tengerpartokat is.

  #282452 Hozzászólás

  Tomi

  Uj gazdag

  Ne szarj be Flóri!
  Minket magyarokat is emlegetnek a gulyásról meg a jó borról külföldön, mégsem
  érzem magam lealacsonyítva.

  #282451 Hozzászólás

  Flori

  Kár

  Eléggé szomorú,hogy bizonyos emberek egy országot és egy kultúrát lealacsonyítanak egy pia szintjére.Hát ez persze megesik egy olyan országban,ahol leginkább az újgazdagok utazgatnak.Ez persze még hagyján,de azért nem lenne jó,ha a jamaikaiak vagy akárki más csak rumvedelõnek tartana mindenkit piciny hazánkban.Bocsesz,ha valakit megsértettem volna ,de ez a véleményem a dologról.

  #282450 Hozzászólás

  Tompika

  Nem csak jamaikai rum

  Ha már a rumnál tartunk, ajánlani tudnám a martinique-i rumokat is (Clement, Saint James etc), ez az igazi életerô! Tiszta, zamatos, élvezetes, mit mondhatnék még. Sajnos nagyon nehéz hozzájutni – én csak külhoni forrásokat tudok – , ha valaki mégis tud valami ötletet, hát hallgatom. A la votre!

  #282449 Hozzászólás

  SzPP

  Jamaikai rum …

  Kedves M.O.K.O.! Köszönet a tippért. Legutoljára már elég régen vásároltam jó kis Jamaikai rumot, még a szépemlékü Arany János utcai un. diplomata boltban. Ez a Cora féle ötlet nem is rossz, majd ki fogom próbálni. Mert amikor az megszünt, utána másutt nemigen láttam Jamaikai rumot. Bár sem a kubai, sem a dominikai rum nem rossz, néha azokat is szoktam inni …

  #282448 Hozzászólás

  M.O.K.O.

  Jamaika

  Nemreg voltam ,mar nem lovoldoznek ,ez a varos telejesen megvaltozott .Ha jamaikai rumot akarsz inni esetleg akkor Magyarorszagon a CORA hipermarketben neha lehet kapni 1000-4000 Ft-ig,igy talan feltudod idezni a regi emlekeket.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Jamaika …
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.