Janet Jackson es a USA TV

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Janet Jackson es a USA TV

 • Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Csongi 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #23629 Hozzászólás

  mi a velemenyed

  Ok, hogy most kevesebb lesz a szex a TV-ben (allitolag),es egyetertek azzal is, hogy nem mindenki kivancsi ra, hogy mutogatja magat, raadasul ugy nezett ki az egesz, mintha egy norol csak igy tepkedni lehet a ruhat onszanta nelkul es vannak szulok akik ezt eleve nem engedtek volna nezni a gyerekuknek, de

  szerintem azon is valtoztathatnanak, hogy ne legyen annyi eroszak a filmekben. Egyre tobb, iskolakban torteno eroszakrol hallani, es szerintem ez ennek koszonheto.
  Miert nem tiltjak be az eroszakos jeleneteket, vagy inkabb csak sugallanak, hogy mi tortenik, de sokszor a latvany elborzaszto egy felnottnek is.
  Mennyire egeszseges ezen felnoni?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #276698 Hozzászólás

  Csongi

  USA és “magyar” TV adók

  A szex és erõszakközpontú TV programok kizárólag az USA-ra és az õket majmoló “magyar” TV-adókra jellemzõek. Ezek javitják ui. a nézettségi indexet a leghatékonyabban és az ilyen mûsorokon nevelkedõ – vagy inkább elbutuló? – nemzedékek kiváló alanyai lesznek a fogyasztói társadalomnak.

  #276697 Hozzászólás

  TJoe

  ez már nem téma

  Ez a “Jackson balhé” nem is aktuális már!Get over it!Csak mûmellek amúgyis:))))

  #276696 Hozzászólás

  Lets

  Láttál már

  egy sima tv híradót? Üti a Freddy Vs. Jason-t, az tuti.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Janet Jackson es a USA TV
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.