Játék

 • Indította
  Témakör
 • #53148 Hozzászólás

  Viktor

  Most találtam, ha valaki szeretne játszani és nyerni:

  Kedves kastély, vár és kastélyhotel kedvelők !

  A kastelyok.eu a Kastélyhotel Sasvár Resortnak köszönhetően új játékot indít. A győztes két éjszakát tölthet el kettesben a Kastélyhotel Sasvár Resortban. A győztest sorsolás útján választjuk ki, a játék két héten át tart. (14 kérdés) Minden napra jut egy kérdés, a válaszokat a rejtvény megjelenésének napján várjuk a kastelymansion@postafiok.hu címre. A játékon csak akkor vehetsz részt, ha lájkolod a Kastély-Mansion facebook oldalt. Játékra fel, hamarosan eldördül a startpisztoly !

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #456673 Hozzászólás

  Donatello

  érdemes

  érdemes kipróbálni, mert ez a legszínvonalasabb magyar kastélyszállók egyike, valamikor a grófnő ide járt duzzogni, nem rossz hely !!! én is duzzognék itt egy kicsit..

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Játék
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.