Jó quados helyek

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Jó quados helyek

 • Indította
  Témakör
 • #26570 Hozzászólás

  quadmaster

  Hol vannak ilyenek? Bakony?

19 hozzászólás megtekintése - 1-19 / 19
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #308835 Hozzászólás

  quadutáló

  quados férgek

  Quadozzál a Tesco parkolóban, de ne a természetben köcsög
  Remélem rádborul, és elpatkolsz

  #308834 Hozzászólás

  zsud

  kvadrol

  szerintem a megoldas az lenne, ha nem lenne quad v. zajmentes es kornyezetbarat lenne.
  ha ez nem lehetseges, akkor a drotkotel es szegek a quadpalyara

  #308833 Hozzászólás

  szilgá

  másik megoldás

  Szerintem a quadozást másképp (pl. kiépített pálya) kellene megoldani, mert a meghatározott utak semmilyen biztositékot nem adnak arra, hogy az erdei növények és állatok békésen élhessenek a maguk területén. A hegyek, erdõk és egyben a természet fogja biztosítani számunkra a jövõt. Ezt a túrázók úgy is értik, aki meg azzal a jármûvel szeret bolyongani, pályát kell számukra – saját pénzükbõl – biztosítani. Soha nem fogom elfelejteni, mikor a Kõszegi hegységben túráztam jó 5 éve, két quad iszonyú zajjal elrobogott mellettünk, elõször fel az Irottkõre, majd természetesen vissza is. Soha nem szeretnék ilyen “élményt”, alig tudtunk elõlük félreugrani.

  #308832 Hozzászólás

  dan

  megoldás

  Szerintem meglehetne oldani hogy quadozni és túrázni is lehessen, kijelölt útakon,meghatározott idõkben és sebeséggel nem lenne probléma csak be kell tartani.

  pl: szemétgyüjtésre pont jól jönne a quad és az mindenkinek jó lenne

  Üdv.

  #308831 Hozzászólás

  hmm

  zolee

  ez továbbra sem pénz kérdése, az elõzõ hozzászóló (Én néven)utolsó, zárójeles mondatához csatlakoznék viszont, mert én is nagy környezet-, és állatbarát vagyok. Nálunk például töléletes helyek vannak erre a feketéken, ami tökéletes terep a quadozásra.
  És ne haragudj, de erdõkerülõknek kilõvési engedélyt quadosok ellen? Ez hogy jön össze???

  #308830 Hozzászólás

  Én

  Quadosnak

  Testvérem!!Pénzed van a quadra, de ész az nem jár hozzá!!
  Ha a gépeitekkel szétbarmolnátok az erdõmet, vagy a buzatáblámat, valószínûleg a sörétes csapna a hátsótokba!!Nem érted ugye mi a baj?? Sokszor tájvédelmi körzetekben,természetvédelmi területen baxátok szét a tájat!Nem mellékesen az erdõ állatai is igazán nehezen viselik a zajt!!
  Ja!!Csendháborítás mint olyan NEM LÉTEZIK!!!!
  rendzavarás van, és az a nap bármely idõszakában elkövethetõ!!!
  És mielõtt anyáznál, közöm, nem vagyok motorellenes, jómagam is több mint 10 éve motorozom….
  (ha jó quados hely kell, keressetek homokbányákat,befejezett külszíni fejtéseket!!)

  #308829 Hozzászólás

  Stuszi

  Akit elfognak az erdokben,buntetni,buntetni ,buntetni.

  Az allatokra van Vadaszi Ideny ezert javaslom a MAVOSZ illetekeseinek hogy a quadosokra hatarozzak meg az idopontot,mondjuk egesz evre.A termeszet legyen a fak ,a viragok ,a madarak es vadak elohelye s a kultur ember pihenohelye.A quadosok alljanak ossze es vegyenek egy teruletet ,epitsenek ki palyat maguknak es bomboltessek ott a motorjaikat es ne a termeszetben.Nem tudom mit szolnanak az urak ha a lakasukban Vaddisznok es Szarvasok szaladgalnanak.

  #308828 Hozzászólás

  az

  pedig

  a legjobb,családosokat ijjesztegetni,én ezért vettem egyet

  #308827 Hozzászólás

  Ssa

  Önzõek vagytok,

  lefütyülitek, h. más is él itt rajtatok kívül. Miért nincsen pl. hangtompító a motorjaitokon? :)

  Drótkötelet a fák közé. Nyakmagasságban. Mindaddig, amig 5 éves gyerekekkel quadoztok, és a sétáló kölyköket úgy kell elrántani elõletek. Primitívek és beszûkültek vagytok quadisták. De nem olyan nagy baj ám ez, nagy az Isten állatkertje, elfértek benne. Még egy darabig…

  #308826 Hozzászólás

  ismételten

  saman

  elbagatelizálod a helyzetet, egyébként mountaun bike.ozni is szoktam:))
  Csak kb az is annyira ki van tiltva az erdõkbõl,mint a quad. Állítólag az utakat rongálja az ember a hegyi kerékpárral…
  Érdekes ez a Magyarország… Ausztriában több 10 000 km-es hegyikerékpár útvonalak vannak,itthon meg tilos..

  #308825 Hozzászólás

  saman

  irigység

  Érdekes hozzáállás látatlanban irigynek tartani valakit, csak mert ésszerûnek tûnõ érveket hoz fel az álláspontja mellett…
  Egyébként már boldog-boldogtalan vehetne quadot, ha akarna, lassan tesco gazdaságos is van belõle, és rögtön a sonka meg a mosópor után található a reklámújságban. Félek is, hogy lassan többen járnak ilyennel, mint biciklivel. Milyen jó is volt, amikor a mountain bike volt a menõsség jelképe…

  #308824 Hozzászólás

  elbagatelizálja

  A SAMAN

  a helyzetet. A legnagyobb gond, hogy ahogy te is, a legtöbb magyar ember irigy. És nem azért utálják a quadosokat,amiket itt leírnak, hanem azért mert õk nem tehetik meg. Amit pedig nem tehetnek meg az mindenképpen szar, a hülye újgazdagok kiváltsága,akik rohadjanak meg a quadkaikkal együtt, ott ahol vannak, mercsakazértisutálomaquadosokatésezértbármikifogásttalálok

  #308823 Hozzászólás

  saman

  a többi faj…

  (Egyenlõre még) él néhány másik faj is a Földön az emberen kívül. Mivel azonban õk nem látogatják a fórumot, néhány önjelölt idióta (mint én) idõnként próbál felszólalni az érdekükben. A tankos hasonlatot nem a homo sapiensszel, hanem ez erdõkben, mezõkön élõ többi állatfajjal kapcsolatban írtam. Az emberek a kutyát sem érdeklik:))))
  Az erdészek amúgy tudtommal dolgozni járnak az erdõbe az ezeréves ruszki dzsippekkel, nem pedig a dzsippezés kedvéért. Körülbelül annyi lehet a különbség, mint a szirénázó mentõ és a türelmetlen dudanyomogató autós között. Mindegyik hangos, a mentõt (a többség legalábbis) mégsem küldi el az anyjába. Hasonló a helyzet a betonkeverõvel és a légkalapáccsal is.

  #308822 Hozzászólás

  quados

  Zaj

  Akkor miért nem reklamálnak az építkezéseknél, furásoknál, faragásoknál, vagy ha nyírja a szomszéd a fûvet?? Itt nem arról beszélünk, hogy éjjel a házad elõtt visszük a köreinket,hanem nappal! Csendháborítás így nincs!

  Ja, és a favágok,vadászok,erdészek mivel mennek az erdõbe? 1000 éves ruszki dzsipekkel,amikbõl mindenhonnan csöpög az olaj!

  Kicsit gondolkozzunk

  #308821 Hozzászólás

  SLC

  quadland

  UTAH-ban. De nem MO-n. A zaj az emberek idegeire megy joggal.

  #308820 Hozzászólás

  saman

  jó quados hely

  Jó pénzért lehet venni egy nagy pusztát akárhol az országban. Na ha ezzel megvagy, akkor mehet köré a zajvédõ fal, és máris kész a frankó quados hely. Ezzel biztosan nem zavarsz senkit.
  És nem is fognak kötözködni veled.
  Az a quados, aki nem érti, hogy miért mondom ezt, képzelje el, hogy a háza elõtt vagy a kertjében rendszeresen tankralit rendeznek lelkes amatõr forradalmárok.

  #308819 Hozzászólás

  betyár

  Bakony

  Bocs, de ez nem az a téme, ahova az általad elvárt építõ jellegû hozzászólásokat kellene tenni. Ez a rendõrség és a természetvédelmi hatóságok feladatkörébe tartozik :)

  #308818 Hozzászólás

  quadmaster

  Gondoltam

  hogy lesz valami kedves hozzászólás:)

  Valami építõjellegû talán?

  #308817 Hozzászólás

  Bakonyi betyár

  kötél

  Remélem ott is kifeszít valaki egy kötelet a fák közé!

19 hozzászólás megtekintése - 1-19 / 19
Hozzászólás: Jó quados helyek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.