Jogsi

 • Indította
  Témakör
 • #14023 Hozzászólás

  Cirmos
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Egy kerdesem volna a tapasztaltabb vilagutazokhoz. Megpedig az hogy kivitelezheto e az hogy valaki magyar utlevellel/szemelyivel ugyan, de kanadai jogositvanyal keresztul autozzon Europan? Lehet ezt csinalni, nem kotnek bele?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #151335 Hozzászólás

  Olcsi

  jogsi

  Az EU tobb orszagaban is az a szabaly, hogy olyan jogsid kell legyen amelyik orszag rezidense vagy. Mivel magyar az utleveled/szemelyid, ebbol feltetelezik hogy magyar rezidens vagy, ezert magyar jogsit kell felmutatnod. De ha van ervenyes vizumod/tartozkodasid Kanadaba, akkor kanadai rezidens is lehetsz es ezert hasznalhatod a kanadai jogsidat. Ha nincs ra bizonyitek hogy kanadai rezidens vagy, akkor beled kothetnek, persze nem 100%.

  #151334 Hozzászólás

  Cirmos
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nem ertem

  Nem egeszen ertem mi koze egy ervenyes jogositvanynak az orszagba valo belepest biztosito vizumnak. Hisz nem Kanadaba akarok menni, hanem EU-ban vezetni vele.

  #151333 Hozzászólás

  Olcsi

  vizummal igen

  Ha van az utleveledben kanadai vizum (ami meg ervenyes) akkor minden tovabbi nelkul vezethetsz vele.

  #151332 Hozzászólás

  fantatikus

  Jo buli majd meglatod

  Lehet nyugodj meg ,es nevess a rendorokon mert majdnem hogy elore levett kalappal koszonek.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Jogsi
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.