jogszabalyok

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #31259 Hozzászólás

  liderc
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  udv mki. erdekelne egy ket dolog, ami esetleg masnak is birizgalja a fantaziajat…
  nos, gondolkodom rajta, hogy hazaternek mondjuk az itt vasarolt autommal, es esetleg ki szeretnem vonatni a forgalombol, mert nincs ra tovabb szuksegem… mondjuk eladnam alkatresznek kis hazamban…
  tehat ami erdekelne, hogy valahol gondolom be kell jelentenem az auto forgalombol valo kivonasat… avagy ez itt egyszerubb (anglia), es egyszeruen csak megszuntetem a biztositasat??? van vmi jogszabaly, mennyi auto lehet a nevemen? el kell a rendszammal szamolnom?
  ilyesmi kerdesek nem hagynak nyugodni manapsag…
  ha van vkinek kezzelfoghato infoja e kerdesekkel kapcsolatban, kerem ossza meg velem…
  esetleg meg erdekelne, itt a naaagynagy englisben egy ceg alapitasa mibol all? mert azt tudom, a maganvallalkozoi borzaszto egyszeru, de mondjuk egy kft. jellegu ceg inditasahoz mik kellenek?
  lenne meg kerdesem, de egyelore probalom magamban tartani…

Hozzászólás: jogszabalyok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.