Jon valaki Arizonaba?

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Jon valaki Arizonaba?

 • Indította
  Témakör
 • #16335 Hozzászólás

  Meli2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kerlek, ha valaki jon Arizonaba, ertesitsetek, egy kutyust kellene elhozni. Igazibol semmit nem kell csinalni, csak a jegy melle feljegyeztetni. Fizetem a kutya utjat es vagy lakhatsz itt, vagy beszallok a jegyedbe.
  Melinda

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #166416 Hozzászólás

  Meli2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kutyus utaztatasa

  Tudom, hogy johet a kutyus egyedul is, de akkor 170 ezerbe kerul, ha meg valaki elhoza, akkor 50 ezer maximum.
  Irj nyugodtan privat emailt is (yahoon vagyok), valaszolok, en zold kartyaval vagyok kint, nem turistakent, de nyugodtan kerdezz, ha tudok, valaszolok es segitek. Deli reszre jossz?
  Meli

  #166415 Hozzászólás

  amal
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kutyaszallitas

  Kedves Melinda,
  Azt hiszem, nem kell kísérõ a kutyusnak, többféle módon is megérkezhet az Államokba, nem az utastérben utazva, hanem egy elkülönített térben. Vagyis nem kell senkivel utaznia. Az utastérben egyébként is csak kistestû kutya szállítható (kb.8 kg-ig).
  Mivel én is hamarosan USA utat tervezek, és magam után utaztatnám a kuttyomat, épp mostanában néztem utána a dolognak. Viszont nekem is volnának még kérdéseim, talán arra te tudnád a választ…?
  Az érdekelne, hogy az ESTA internetes rendszeren kaptad-e a belépési engedélyed az USA-ba. Ha igen, vannak-e kérdések az ûrlapon az anyagi helyzetedrõl, munkahelyedrõl, stb., ahogy ez a vízumkérelemnél van.
  Amal

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Jon valaki Arizonaba?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.