Július Nápolyban…

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Július Nápolyban…

 • Indította
  Témakör
 • #13198 Hozzászólás

  Roth néni

  Meleg lesz.Igen, tudom…Ennek ellenére van két és fél repjegyünk. Tölünk bölcsebbek és tapasztaltabbak mivel töltenének el Nápolyban és/ vagy környékén NÈGY napot.
  Vonzó( izgalmas,csinos,emlékezetes,halandóknak MÈG megfizethetö) szállást is keresünk.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #147667 Hozzászólás

  Mészáros Zsolt
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  zsolt.meszaros@unitis.hu

  Sziasztok!

  Októberben megyünk Nápolyba és környékére. Tudna valaki jó ötletet adni 4 fõnek szállásra (appartman mindenképp elõnyben a hotelekhez képest, kemping kizárva)?
  Nagyon szépen köszönöm elõre is:
  Mészáros Zsolt
  zsolt.meszaros@unitis.hu
  20 / 9 704 702

  #147666 Hozzászólás

  Roth néni

  Káosz

  Már nem vagyok benne biztos,hogy jól döntöttünk-de Nápolyba velünk jön a két éves lányunk is. Nagy világutazó ám,sajnos nincs egy olyan nagyi akire rábizhatnánk-így túl van már közel-keleti és nyugat-európai túrákon is.Szóval Eszter, ez a szorongásom tárgya.Engem többnyire pezsdít a káosz, de lélekben korosabb ismeröseink nagyon rosszalóan csóválták a fejüket…
  R.n.

  #147665 Hozzászólás

  Eszter

  Ellentétek városa

  Nagyon szeretek pár napot eltölteni Nápolyban, de biztos nem költöznék oda. Gyönyörûek a házak, a templomok, a szûk utcák, a tenger, de közben büdös van, mert tele van minden szeméttel. És nagyon hangos, nemcsak mert az olaszok ilyenek, hanem a sok autó, meg fõleg motor miatt, Budapest egész meglepõen nyugis volt 3 nap Nápoly után is. Az emberek nagyon kedvesek, de tényleg vigyázni kell az értékekre, nem érdemes pl, fényképezõgépet nyakban hordani. Nekem tetszik ez az állandó káosz, a sokféle ember, bár kicsit meglepõ volt, hogy vasárnap délelõtt a metrón rajtam kívül csak indiaiak voltak. A közlekedés nagyon jó és szerintem mindenképpen érdemes a környéket is bejárni egy kicsit, nemcsak Pompei és Sorrento felé, hanem a másik irányba is (Pozzuoli, Cuma stb.)oda is meg vonat, a Cumana és ezek a városok olyanok, mint Nápoly, csak kicsiben, hangulatosabbak és csöndesebbek. De ha konkrét kérdés van, egy Ormika nevû lány ott lakik Nápolyban és remélem nem bánja, ha megadom az emailjét: ormika5@freemail.hu

  #147664 Hozzászólás

  Roth néni

  Eszternek

  Köszönöm az ötletet.
  Te milyennek élted meg Nápolyt?Kevés helyröl hallottam ennyi eltéröt…
  R.n.

  #147663 Hozzászólás

  Eszter

  Szállás

  http://www.miradois.com

  Itt voltam április elején, csendes, kedves, gyönyörû kilátással a Vezúvra.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Július Nápolyban…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.