július végén tengerpart

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső július végén tengerpart

 • Indította
  Témakör
 • #37900 Hozzászólás

  kabóca
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Utitársat (elsõsorban utitársnõt) keresek tengerparti nyaraláshoz. Az uticélt megbeszélés kérdése. Szép legyen a környezet, mediterrán hangulat, és ha sok látniváló van a környéken, az sem akadály. Számomra Málta, Szícilia és vmelyik Spanyol sziget a legvonzóbb, de akár az Adria is megfelel. Az utazásra max. 150 000 – 200 000 ft-ot tudok szánni összesen, és szeretnék a nyaralás alatt kényelmesen élni, vagyis kirándulások, étterem ne okozzon gondot.
  Magamról annyit, hogy harmincas, jó megjelenésû, fiatalos nõ vagyok. Az együttnyaraláshoz pedig természetesen szimpátia szükségeltetik, hiszen ki akarja a megérdemelt pihenését elrontani?

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #361702 Hozzászólás

  bogyli
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia Fanni

  Okés, várom akkor hogy jelentkezz, ha tudtok jönni: Tel.sz.:
  06-20-2119441
  Látom közben, hogy már nagyon szervezõdik a tengerparti nyaralás a másik topicon. Drukkolok nektek, hogy összejöjjön valami jó program. :)
  Szia
  Andi

  #361701 Hozzászólás

  fanni
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia Bogyli

  Köszi, nagyon kedves vagy!:) de valahogy nem sikerül varázsolnom a google-ben sem. Még próbálkozom és feltétlen jelzem, ha csatlakoznék. Thaiföld mindenképp érdekel, még nem voltam ott. Feldobnám a téli, alig fényes, szûrke ám stresszes napokat vele.
  Most nyáron Európában maradnék. Tavaly éppen a bombamerénylet elõtti héten sikerült Sharm el Sheikh-ben nyaralnunk…Következõ héten barátaimért aggódtam, akik éppen ott voltak akkor és úgy engedtem el õket, hogy csodajó lesz… nyugalom mindenütt, esetleg egy kissé dühös hal. Imádom a Vörös tengert és fantasztikus élmény az élõvilága. Élveztem, hogy egy halnak éreztem magam az “nagy akváriumban” és teljes kikapcs volt szürkeállományomnak. Most pedig Libanon…Azért ez nem a foci VB bárhonnan nézzük.
  Most keresem, hogy hova menjek, mert ritkán ismétlek tengerpartot- kivétel Vörös tenger -.
  Tenerife, Mallorca, Madeira jut eszembe – még nem voltam a helyeken. Lényeg, hogy ne kelljen fetrengeni a napernyõ alatt egy álló hétig, mert azt nehezen viselném. Legyen látni ill. láblejárni való a környéken, de lehessen ellazulni, kiterülni egy kellemes partra és hadd süssön ránk a nap, barnuljunk, úszkáljunk. Hétvégén próbálom kitalálni. Van vmi ötleted?
  Elõre is köszi.
  Szia,
  Fanni

  #361700 Hozzászólás

  bogyli
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  tengerpart

  Az el is felejtettem mondani, hogy mi viszont jövõ január, vagy február, szeretnénk menni Thaiföldre, majd valaki szervezi a társaságot. Ez egy csapat,akik minden évben mennek oda, van aki csak egy hetet, mások kettõt, hármat. Esetleg ha lenne kedved csatlakozni. No persze erre még van bõven idõ.
  Remélem találsz társat a július végi tengerpartira is. Hova szeretnél menni?
  Szióka, Jó éjt

  #361699 Hozzászólás

  bogyli
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  raft

  Tényleg nekem sem jön be. Próbáld meg,hogy írd be a Google-ba, hogy: raft and roll,,, nekem így elsõre kiadta a honlapjukat.
  pedig ez a webcím is: http://www.raftandroll.hu, de nekem sem található így. No mindegy. Jó lenne ha tudnátok jönni akár ketten is. Viszont ha eldöntöttétek,legalább jövõ keddig jó lenne jeleznéd a szállás miatt, hogy tudjanak foglalni nektek is.

  #361698 Hozzászólás

  fanni
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia Bogyli,

  sajnos nem találok honlapot a http://www.raftandroll.hu alatt. Lehet, hogy véletlenül elgépelted? Köszi, ha kapok másikat. Tetszik az út, én is a saját kocsimmal mennék, tudnék vinni valakit, ha az úgy jó.
  Viszont továbbra is keresek útitársat/inkább nõt valamelyik tengerpartra…
  Szia,
  Fanni

  #361697 Hozzászólás

  bogyli
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia :)

  Igen, július 21-én pénteken reggel indulunk. Tarvisiónál fordulunk el Szlovénia fele, Bovec kis falucskához a hegyekbe, ott folyik a Soca nevû kristálytiszta folyó. Ott lesz a szállás, vagy panzió, vagy appartman, ez kb. 15 eu/fõ/éj. A programcsomagban van 2 rafting, 1 canyoning, ez 29.900 Ft. De lehet csak egyet is igénybe venni,ez 10.000 Ft. Van a közelben klassz kis pisztrángos étterem, ngyon hangulatos táj, kényelmes a szállás, sportos emberkéknek való. 2 éjszakát leszünk ott. Eddig kb. 17-en vagyunk, ebbõl én 4 embert ismerek. Saját kocsikkal megyünk ki. Kb. 5-6 órás az út Budapestrõl nyugodtan haladva. Nézd meg a http://www.raftandroll.hu
  honlapot, ott részletesebben is le van írva.
  Gyere el ám ha van kedved. Szerintem nem egy olcsó szórakozás, de ki kell próbálni.
  Szióka

  #361696 Hozzászólás

  fanni
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia Bogyli,

  Igen, érdekel az út. Lehet többet tudni róla?
  ( Hosszabb útra augusztusban mennék. )
  Elõre is köszönöm a válaszod.
  Üdv,
  Fanni
  cs_malaga@yahoo.com

  #361695 Hozzászólás

  bogyli
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  fanni

  Szia, én is 40 éves vagyok :)/lány/ Július 21-én megyünk 3 napra raftingolni Szlovéniába a hegyekbe, gyönyörû helyre egy jó kis csapattal. /vadvízi evezés, canyoning/ Ha érdekel ez a fajta sport, csatlakozhatnál hozzánk.

  #361694 Hozzászólás

  fanni
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  tengerre mennék én is

  Nyár nem létezik a számomra tengerpart, utazások ( földön, vízen, levegõben ), földrajzi felfedezések nélkül. Ezen a nyáron nincs kivel elutaznom, illetve baráti párokhoz nem szeretnék + 1 fõként csatlakozni. ( Elváltam, lányom pedig nem tud velem jönni.) 40 éves jó megjelenésû , igényes, sportos nõ vagyok. A jóhumorú, aktív, fiatalos, strapabíró társaságban érzem jól magam.
  Ami szóba jöhet Costa del Sol, Madeira, Korzika, Ciprus, de esetleg más is, Dél és tenger a lényeg , és szép környezet. Társasági lény vagyok, aki szereti megosztani az élményeit, ezért egyedül biztosan nem érezném jól magam. Ha valaki hasonló cipõben jár, írjon. Köszi.

  #361693 Hozzászólás

  sziciliai privat szallasaink

  ha szallast kerestek sziciliaban vagy barmilyen infora van szuksegetek, irjatok batran, ha tudok segitek.

  http://www.sunnyrenting.com
  info@sunnyrenting.com

  #361692 Hozzászólás

  Kanári szigetek, Tenerife!

  Kanári szigetek, Tenerife!
  A barátomat megyek meglátogatni, illetve a kocsiját viszem utána, igy utközben is és Tenenerifén is tudunk kirándulni, többmindent megnézni /hazafelé repülõvel/.Szállás ingyen benzinktsgen osztozunk.
  Örülnék ha nem egyedül kellene utaznom. Remélem nem baj, hogy nem lány vagyok. Több kellemes utitárssal ismerkedtem meg ezen a fórumon és szerintük én is elviselhetõ vagyok. A Karib szigetek,Venezuella topikomon megtalálod az elérhetõségemet-és sok mindent rólam, de a fenti chello címemere is írhatsz.
  Piszkosfred a kapitány

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: július végén tengerpart
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.