K2 alaptábor

 • Indította
  Témakör
 • #44369 Hozzászólás

  Laci

  Van-e valakinek ötlete, hogy miképp lehetne a nyáron eljutni a K2 alaptáborba, illetve környékére? Több külföldi túraszervezô hirdeti magát a neten, de igencsak drágák (angol, amerikai, ausztrál stb.). Állítólag a nepáli zavargások miatt egyre többen mennek Pakisztán hegyei közé. Vajon van-e magyar csapat, aki arrafelé tart idén, és akikhez csatlakozni is lehet? Vagy vannak-e helyi (pakisztáni) túraszervezôk – úgy mint Nepálban -, akik szerveznek túrákat a Baltoro környékére? Bármilyen info érdekel.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #424625 Hozzászólás

  ebo

  elvileg –

  mar a Sport-ban is irtak rola:))))

  #424624 Hozzászólás

  Oerdi

  Expedíció

  Van valakinek tudomása arról, hogy az idei K2 expedíció tényleg összejön-e? Írtam Erõss Zsoltnak és Mécs Lacinak is, de semmi válasz. Úgy tûnik, csak lesz valami.

  Üdv

  #424623 Hozzászólás

  kolezoli

  Lonley Planet

  Veszel egy trekking in Karakorum Lonley planet konyvet es minden le van benne irva… Az arak kb otszorosek a nepalihoz kepest. engedely kell az alaptaborig is es egy rem bonyolult mechanizmus miatt csak csoportosan eri meg. (kell hogy legyen vezeto a csopotba, de O semmit nem cipel es nem foz ezert kell szakacs es konyhacucc, mert nem olyan mint nepal hogy van lodge, ezert csak ezt a cuccot 2 teherhordo viszi – 4 embert kell fizetned 14-16 napig hiaba nincs ra szukseged es megteszed az utat fele ido alatt…) Szoval emiatt joval dragabb mint Nepal, de azert Hajra.
  Z

  #424622 Hozzászólás

  ebo

  Eross Zsolt-ek

  ha jol tudom junius eleje korul indulnak egy K2 expediciora. a csucs elott biztosan utbaejtik az alaptabort is:)

  a http://www.hoparduc.hu cimen megtalalod az elerhetosegeit, talan ok tudnak segiteni.

  chau

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: K2 alaptábor
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.