Kambodzsából Ko Samuira

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Kambodzsából Ko Samuira

 • Indította
  Témakör
 • #40975 Hozzászólás

  Judit

  Jövõ év elején tervezünk egy kb. 1 hónapos utat Bangkok – Chiang Mai – Luang Prabang – Vientiane – Siem Reap – Phnom Phen – Ko Samui – BKK útvonalon. Már egy csomó útleírást elolvastam és az LP-t is nézegettem, BKK-tól Phnom Phenig eljutunk vízen-földön-levegõben, de sehol nem találtam arra utalást, hogy PP-bõl hogy tudnánk Ko Samui-ra jutni. Van közvetlen légijárat PP-Ko Samui között bangkoki átszállás nélkül? (én nem találtam, de ez nem jelenti, hogy nincs) A térképet nézegetve a legegyszerûbbnek az tûnik (tûnne), ha valahonnan a kambodzsai partokról (Sihanouk Ville-bõl talán?) át lehetne hajózni Ko Samuira. Vagy ez teljesen abszurd ötlet? Fogalmam nincs, hogy SV nemzetközi kikötõ-e vagy csak helyi forgalmat bonyolít. Elõre is köszi, ha valaki tud ezzel kapcsolatos infót adni.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #376200 Hozzászólás

  Judit

  Kösz

  Kösz az infókat, hát igen, akkor jól gondoltam, hogy a hajós verzió halott ötlet.

  #376199 Hozzászólás

  slim

  re :Judit

  PP-Samui nincs, ez a legolcsobb, ha min 3-at repulsz:
  http://www.bangkokair.com/spoffer/
  A hajo valoban “abszurd” otlet…Sihanoukville-bol Koh Kong-ig van hajo (ez meg Cambodia)

  #376198 Hozzászólás

  zoli

  pp-samui

  ugy tudom nincs ilyen jarat egyelore. De a Bangkok Air repul PP-BKK-Samuit. PP-BKK kozt lehet nem ok a legolcsobbak, de esetleg igy a teljes utra talan.
  Azt hiszem a hajora sem sok eselyed van, de igazan a repules az atszallassal sem olyan veszelyes idoben. Ezenkivul meg a kambo foldi kozlekedes nem eppen zokkenomentes, es eppen ezert nem is akkora elmeny. Viszont mi Siam Reapbol hajoval mentunk le PP-be, es az jo volt szerintem. leszamolva a SR-i kikotoig az utat, de hatha csak jobb lett azota.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Kambodzsából Ko Samuira
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.