Kanada – munka

 • Indította
  Témakör
 • #30394 Hozzászólás

  HÉva

  Sziasztok!
  Tudna nekem valaki segíteni, hogy Kanadában melyek azok a szakmák amelyek keresettek? Nem – a magyar szakképzésnek megfelelõ – diplomás képzések érdekelnek, hanem a középfokú.
  Annyit tudok, h. az építkezés területére sok embert keresnek, de valami olyasmi érdekelne ami nõi munka.:) De nem negatív értelemben. :))) Pl. Ápoló? De csak tippelek…
  Elõre is köszi.
  Évi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #328629 Hozzászólás

  gotti

  ertelmiseginek

  ertelmiesegi. latom te egy igazi fasztarisznya vagy.edesanyad meg pont ezekbe a szakmaba dolgozik.apad meg a stricie.ugye?na csumika te csicska

  #328628 Hozzászólás

  Pierre

  Montreal-ban

  Nagyon keves az apolono es az ovono, azt tudom. De ha jol tudom kell valami kulonbozeti vizsga is ahhoz, hogy igy dolgozz kulfoldi vegzettseggel. Ezen kivul perfekt francia es angol nyelvtudas (bar Quebec francia, ilyen helyekre mindig két nyelvet beszelo munkast keresnek).

  #328627 Hozzászólás

  ertelmisegi

  Kurvakra mindig szukseg van

  de johetsz pornozni is vagy masszazsszalonba verni a faszt kettesevel. Tipikus noi munka. Nem nehativ. Leapolo. Tippelni majd a kliensek fognak ha jol vered nekik.
  Nincs mit.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Kanada – munka
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.