Kanada nyitva all az Erdelyiek elott?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Kanada nyitva all az Erdelyiek elott?

 • Indította
  Témakör
 • #19809 Hozzászólás

  peti

  Mi a helyzet az erdelyiekel?Kapnak vegleges letelepedesit?Tudtok konkretumot?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #205123 Hozzászólás

  Rendõr

  Kérdésre

  Hahó úgygondolom,ha a bocskorosok 2010-ben Európai Unióba beengedikk,akkor megszûnnek a határok Nagylaknál és nem kell NATO tankokkal rájuk gázolnunk,ha nem lazán besétálunk és ellepjük fürdõhelyeiket,hegyeiket és segítünk nekik,mert a románok nyomorban tartják ma is honfitársainkat.Hahó.

  #205122 Hozzászólás

  Rendornek

  Kerdes

  Hogyan gondolod, hogy Erdely nemsokaig fog Romaniahoz tartozni?
  Nem ertem, milyen kiskapuk? Kanadaban nincsenek kiskapuk….baris nem hiszem.

  #205121 Hozzászólás

  Rendõr

  Román rendõr

  xman román rendõr=Hm,HiHi,xman,Canuck,etc.Közös jellemzõjük,hogy ehte román rendõrök és makognak magyar nyelven és nyûszítve szarnak az otthoni latrinájukba.Különben Kanada preferálja a román rendõröket,mert tudják a románok a bevándorlási trükköket és minden megyéjükben vannak közvetítõ irodájuk a Nyugat-Európai és Észak-Amerikai kivándorláshoz.Tudják a kiskapukat és tudják hogy hogyan kell kitölteni helyesen a bevándorlási ûrlapokat.Tárt kezekkel várja Queebec a románokat mert tudnak franciául és tudnak hamis diplomákat gyártani.Egyszóval Erdélyieknek semmi eséjük nincs Kanadában,mert sajnos még romániához tartozik,de nem sokáig.

  #205120 Hozzászólás

  Hm

  ? ? ?

  Barki kap vegleges letelepedesit aki megfelel a felteteleknek. http://www.cic.gc.ca

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Kanada nyitva all az Erdelyiek elott?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.