Kanadai kivándorlás

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Kanadai kivándorlás

 • Indította
  Témakör
 • #28889 Hozzászólás

  Zsóka

  Ki tudja, hogy a kivándorolt családok gyerekei hogyan folytathatják az általános iskolát? Mit kell tenni?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #321555 Hozzászólás

  Zsóka

  Ancsa és Joseph

  Köszönön szépen az információkat, sokat segítettetek. Ha még felmerül valamilyen kérdés, ismét írok.

  #321554 Hozzászólás

  Joseph Hajdu

  iskolazas

  Nagyvaradrol jottunk New Yorba, ugyanez a modszer van Kanadaban is mint itt. A nagyfiam harom honapot vegzett ott az ELSO osztalyban mikor “kiengedtek a romanok”. O semmi angolt nem tudott, ennek ellenere itt egyenesen a MASADIK osztalyba irattuk, hogy ezzel is nyerjunk valamit. Nem volt okosabb egy atlagos elsosnel.Elso naptol az allami iskola egy magyar szarmazasu, nyugdijas tanitonenit tett melle a padba egesz napra. Ez addig ment igy meg az iskola erezte a szukseget. Mi semmit nem kellett fizetsunk ezert. Hat honapig nem akart nekunk elarulni semmi tudomanyt, ellenben akkor egyik naprol a masikra batran elkezdett beszelni angolul. Sok sikert, kitartast!

  #321553 Hozzászólás

  ancsa

  altalanos iskola

  Szia,
  nekem van egy ismeros csalad, akik kimentek par eve. A gyereket jarattak angolorara amig itthon voltak, es szerencsere nyaron mentek,igy a gyerek tudta gyakorolni a nyelvet a szomszed gyerekekkel es szeptemberben mar nem volt problema az iskolaval ugyanugy mehetett mint egy kanadai.
  Egyebkent Torontoban van magyar nyelvu altalanos iskola es gimnazium is.
  De ha hivatalos infohoz akarsz jutni szerintem a nagykovetsegen biztos tudnak segiteni.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Kanadai kivándorlás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.