Kanadan belul hogyan intezzem PR -hazassag utan

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Kanadan belul hogyan intezzem PR -hazassag utan

 • Ennek a témakörnek tartalma 6 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  masik sorstars 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #20230 Hozzászólás

  Dombi

  Itt vagyok turista vizummal Torontoban Kanadaban ket hete eskudtunk. Kerdesem az lenne hogyan tudom megszerezni a letelepedesi engedelyt. Mennyi idobe telik szerintetek amig elintezik? Koszonom valaszotokat. Nezegettem a CIC honlapot de nem pontosan vilagosak a dolgok igyhat ha esetleg akadna egy sorstars aki vegigment ezen a folyamaton Kanadabol akkor orulnek az infoknak.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #209191 Hozzászólás

  masik sorstars

  szia

  Szia Sorstars!
  Te honnan adtad be a papirjaidat? Canadabol, vagy Mo.-rol?

  #209190 Hozzászólás

  dombi

  sortarsnak es tarsainak

  Nagyon koszonom onzetlen segitsegeteket.Orulok hogy meg ilyen tipusu emberek is fellelhetoek ezen az amugy eleg negativ hangulatu forumon :) Sortars..ha nekem is ennyi ido alatt meg van a popsimat a foldhoz verhetem azt hiszem :)
  Szep napokat mindenkinek es sok sikert Kanadaban minden sorstarsnak!

  #209189 Hozzászólás

  sorstárs

  dombinak

  Én végigmentem a folyamaton. Május elején adtam be a kérelmet, október végén kaptam meg a letelepedési engedélyt. A legegyszerübb, ha felhívod a Call Center-t (a tel.szám rajt van a http://www.cic.gc.ca honlapján) és házhoz küldeteted a szükséges papírokat. A leírásokat pontosan betartva könnyen fog menni. A pénzbefizetést illetõen csak az elsõ részt (550 CAD $) érdemes befizetni, a másodikat csak akkor, amikor erre kérnek. Ha a házastársad kanadai állampolgár, õ legyen a “Sponsor”.

  #209188 Hozzászólás

  Leslie Lakos
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  mennyi idõ az in-land PR

  Canuck helyesen írta az infót. Amikor ez az új program életbe lépett 2002 Jünius 28-án, már nem kellett Humanitarian and Compassionate kérelemmel intézni az ügyet. Eleinte 3,4,5 hónap alatt megjött a döntés. Mivel a hasonló kérelmek elözönlötték a kérelmeket feldogozó részleget, ma már 6-7 hónapról is beszélhetünk. Ám még mindig szerencsésebb eset, mint mondjuk Pekingben vagy Damaszkuszban várni egy bevándorlási kérelem eldöntésére, ahol nem ritka az 5 vagy annál több évi várakozás!
  Sok szerencsét a házasságához és kanadai élményeihez.

  Leslie Lakos – Certified Immigration Practitioner
  – CSIC Constituent ID #: 2378

  #209187 Hozzászólás

  Dombi

  Koszi Szepen Canuck

  Koszonom segitseged

  #209186 Hozzászólás

  Canuck

  Dombi

  Pedig itt tenyleg minden szukseges informacio megvan: http://www.cic.gc.ca/english/sponsor/in.html
  Itt meg az aktualis inland ugyintezesi idok: http://www.cic.gc.ca/english/department/times/process-in.html
  De ne feledd, hogy “Family Class redesign, which is aimed at faster processing of spouse or common-law partner applications, only applies to applicants outside Canada. Processing times for spouses or common-law partners in Canada are generally longer.” (http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/5289E.PDF)

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Kanadan belul hogyan intezzem PR -hazassag utan
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.