Kanárizabáló Demszky

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Kanárizabáló Demszky

 • Indította
  Témakör
 • #23292 Hozzászólás

  dataline
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  „Kanárizabáló Demszky” címoldali nagybetûs szöveggel jelent meg ma a kulturált polgári értékrend sajtója, a Magyar Hírlap. Az elõzmény az, hogy a szintén nem finom úri modoráért szeretett Tarlós István azt mondta, hogy „ A fõpolgármester úr úgy örül, mint a macska, miután lenyelte a kanárit!” Ezt a kis humort, ami abszolúte nem lép túl a megengedhetõ kereteken a Hírlap újságírói így fordították le a saját nyelvükre.
  Az gondolom mindenki elõtt nyilvánvaló, hogy ezek a hírlapos újságírók súlyosan lelki sérültek, és ezek az alpári mondatok leírásakor nagy-nagy kielégülést éreznek. Ugyanúgy persze, amikor a Bayer Zsolt szintén alpárian zsidózik, vagy ahogy Orbán Viktor, amikor komplett bolondnak, meg idiótának nevezte a Gyurcsányt, amiben az a cuki, hogy 2006-ban ugyebár õ alulmaradt ezzel a bolond idiótával szemben, amivel kvázi azt ismerte el, hogy az õ agya se sütheti ki a szemét.
  De az érdekelne inkább, hogy a magukat kulturáltnak, polgárinak stb. tartott jobboldaliak mit éreznek, hogy a sajtójuk és vezetõik ilyen primitívek és közönségesek? Ez lesz a szép jövõ, a magyar út?

13 hozzászólás megtekintése - 1-13 / 13
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #271121 Hozzászólás

  Újabb

  fedõnév géniuszunknak,délutáni agyszüleményem:
  Franco el Qro

  #271120 Hozzászólás

  LQP!Neked is boldog szülinapot!

  Én hoszek (:o))neked.

  Telefonos segítség:szereti a focit.

  #271119 Hozzászólás

  LQP
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Tibor Gazda, boldog szülinapot június 4-re !

  L=L

  Q=Q

  P=Ró (görög betû)

  Igen, jól tudod, nekem is szerdán lesz a szülinapom.

  Üdv.

  LQP
  Törv. védve

  #271118 Hozzászólás

  helloleo
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nem tudom

  kitõl?(demszky)

  #271117 Hozzászólás

  Na gyerekek

  most hozott a postás egy születésnapi köszöntõt.Ugyanazon napon van a születésnapom,mint Gyurcsánynak,de nem tõle kaptam.Találjátok ki,hogy kitõl!(szerintem egyértelmû)

  #271116 Hozzászólás

  helloleo
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  polgártársaknak

  itt vagyok én neked mint polgár, azt mondd már meg szerinted 2 rossz közül melyiket válaszam ha lehet akkor inkább a kisebbet,nem?
  persze viktor se tökéletes pl:hogy szerezte a gánti bányát
  de mszp-szdsz gagyi szart már nincs olyan kormány ami felül múlja csõdbe viszik az országot, rasszista és nacionalista viszályt szítnak, csatajelenetbe illõ verekedést produkálnak a rendõrõk, az ország miniszterelnöke külföldi sportolokat sérteget és nyilvánosan fasisztázik egy roma ügybõl kifolyolag amiben igaza sem volt
  és ez még nem minden…(sajnos)

  helloleo

  #271115 Hozzászólás

  dataline
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Drága Embertársaim

  Legyen szabad valamit megjegyeznem, mert látom, hogy mindenki a magáét nyomja, függetlenül attól, mi a konkrét téma.
  Tehát itt az a konkrét téma, kedves barátaim, hogy a jobboldal zsinórmértéke, egy magát polgárinak nevezõ lap és politikai irányvonal, a polgári oldal olvasmánya ilyen alpári stílusú. És itt most ezt páran még magyarázzák is, hogy a gyurcsány, meg a demszky. Gondolom õk azok, akik ezeket a lapokat olvassák, és tetszik is nekik ez stílus.
  De, kérdem én, hátha elolvassa ezt egy magát polgárinak valló ember: ez a hirlapos stílus tetszik neki? Merthogy ez az õ ujságja. És azt kérdezném, azt szeretné, ha ez lenne majd Magyarországon a hivatalos stílus? Gondolom, a kérdés világos.
  És mégegyszer hangsúlyoznám, bár aki nem olvas, annak úgyis felesleges, hogy most nem a liberálkommunistákról volt ám szó, teccetek volna odafigyelni.

  #271114 Hozzászólás

  János15
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Mi a külömbség?

  Azt kéne észrevenni végre, hogy a nagypolitikában résztvevõ MINDEN EGYES politikus gerinctelen, köpönyegforgató, álszent, idióta, nyomorult féreg, mindkét oldalon. Magasról szarnak az ország jövõjére. Ezek mindeggyikét el kellene tiltani a közélettõl, megtérittetni velük az általuk okozott kárt, hiszen milliomosokról-milliárdosokról beszélünk. Mondjuk ez utópia nyilván… Nagyon sok tehetséges, tapasztalt és nagyon jó szakember van minden területen, de ezek vagy nem férnek oda a hájfejû politikusoktól, vagy meg sem próbálnak odaférni mert felfordul a gyomruk attól amit ma politikának neveznek Magyarországon.

  #271113 Hozzászólás

  boom
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kutya-eb

  Orbán megint szembe huggyózik a széllel, szerintem maccsa nem lesz 2 év múlva, ha így folytatja. „1 m. munkahely…10 éven belül”. Ki fog erre szavazni !? Azt mondja el, hogy mi a szart akar MOST tenni. El fogja basz@rintani, mint 2002 ben amikor állandóan a Horn „gyufával” kevert. Jobboldal? Hol? Kétbalkezes mindegyik.

  Meg kellene változtatni a bekerülési küszöböt, mert addig csak ennek a két faszfejnek van lehetõsége. Sajnos egyik kutya, másik eb…

  #271112 Hozzászólás

  helloleo
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  zolika

  BIZONY zolika NAGY IGAZSÁGOKAT MONDTÁL MAJD LEFORDULOK A SZÉKRÕL ÚGY RÖHÖGÖK, ÉS gyurcsany MIKET HAZUDOZOTT ÖSSZE AMIT KÉSÕBB EL IS ISMERT , HOGY NYERTEK VÁLASZTÁST, Õ MIKET MONDOTT “EL MENNI” “kURVA ORSZÁG” MOST NEM ÍROK LE MINDENT.
  MELLESLEG NÉZZD MEG AZ ALÁBBI LINKET demszky RÕL:
  http://youtube.com/watch?v=L5YVIhVdNGk
  EKKORA PATKÁNY EMBERT MÉG NEM LÁTTAM EHHEZ KÉPEST MÁR CSAK
  gyurcsany TESZ TÚL

  NA PÁ

  #271111 Hozzászólás

  polgári jobboldal

  A magukat kultúráltnak és polgárinak tartó jobboldaliak egy populista, hataloméhes és seggnyalásfüggõ politikust támogatnak kritikátlanul. Akkor szerinted milyenek lehetnek?
  Nem is értem minek indítasz ilyen topikot, azt hiszed rájönnek, hogy úristen egy bedõltem egy hülyének, akiket talpnyaló lakájok vesznek körül?
  A jobboldaliak bizony önállótlan államfüggõ lények, akik a vezetõjükben a jó cárt találták meg, aki elhozza nekik a boldog jövõt. A hitében pedig nehéz egy embert megingatni. A hívõket sem tudja megingatni az egyházuk egyetlen visszaélése sem, akkor a Viktor hívõit se ingatja meg, a sok hülye talpnyaló firkász.

  #271110 Hozzászólás

  LQP
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető
  #271109 Hozzászólás

  Hát

  valaki inkább szókimondó,odamondó legyen ,mint nyájasan hazudó,a népet hülyének nézõ.Ezek az emberek nem a népnek mondtak ,,csúnyát”,hanem azoknak ,akik átb@szták a rájuk szavazó javarészt iskolázatlan réteget és óriási kárt okoztak-az elenyészõ holdudvar kisebbséget nem számítva-mindenkinek.

13 hozzászólás megtekintése - 1-13 / 13
Hozzászólás: Kanárizabáló Demszky
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.