Karácsonyi és szilveszteri vacsora-kötelezõ vagy nem?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Karácsonyi és szilveszteri vacsora-kötelezõ vagy nem?

 • Indította
  Témakör
 • #4169 Hozzászólás

  Ameenah

  Itt van ugye a jó kis téli szünet, amikor az ember lánya gond nélkül szeretne utazni, mert szabad, mint madár, jó árban…erre fel 2 vacsora ára kitenné majdnem az egész utazásét ( amit egyrészt meg sem bírok enni egy ültõ helyemben, másrészt vegetariánus vagyok…) és csak állítják, hogy kötelezõ. A napokban viszont a TV-ben hallottam, hogy jogilag ezt nem tehetnék kötelezõvé – de gondolom úgy vannak vele, hogy ilyenkor még így is megtelik az út. Tud valaki olyan utazási irodát, ahol ezt nem teszik kötelezõvé?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #90332 Hozzászólás

  Ameenah

  Balázsnak

  ..persze egyrészt igazad van, de én arra gondolok, ha nem kívánok élni a szálloda-utazási iroda által kínált elég magas árú dínom-dánommal, akkor azt ne kelljen igényelnem…amúgy sem vagyok híve annak, hogy az ünnepek zabálási világnappá változzanak. Tavaly is a kraácsonyi vacsora abból ált, hogy 3 órán keresztül hordták akaját, és ott kellett ülni az étteremben, aminek semmi ünnepi hangulata nem volt.
  De hát gondolom ezen is lehet nagyokat keresni, és ilyenkor a legtöbb ember nem törõdik vele….
  Köszi az irodákat, ismerem, a Barka szerintem nagyon jó, csak nem az én pénztárcámhoz szabták…na de mjad csak változnak az idõk…:-)

  #90331 Hozzászólás

  Balázs

  jó kérdés

  Igazából nem értem, miért ne tehetnék kötelezõvé. Nem kötelezõ megenni, csak kifizetni :-)))
  Végül is õk kínálnak egy utazást, adott kölekedési eszközzel, adott helyre, adott szállásra adott programokkal stb. adott áron. Akinek ez így OK, utazzon velük, akinek nem OK, az ne. Az tényleg pech, ha olyat szeretnél, amit nem kínálnak. Ilyenkor lehet egyéni alapon szervezni (én mindig ezt csinálom, de nem a kaja miatt). Aztán vannak kalandtúra szervezõk, náluk egészen mások a körülmények, de ott nem fognak degeszre tömni, az biztos.
  Nézd meg köv. honlapokat:
  http://www.baraka.hu
  http://www.eupolisz.hu

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Karácsonyi és szilveszteri vacsora-kötelezõ vagy nem?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.