Karitatív munka Brazíliában

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Karitatív munka Brazíliában

 • Indította
  Témakör
 • #24461 Hozzászólás

  Bee3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Brazíliában szeretnék bármilyen szociális munkát vállalni szállásért és étkezésért cserébe. Ha valaki tud benne segíteni, kérem, írjon.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #288081 Hozzászólás

  Bee3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sok sikert!

  Köszi a tippeket. Nem gondoltam, hogy van még valaki, aki rajtam kívül éppen ilyen lehetõséget keres. Lehet, hogy egy üdülés olcsóbb, de én mindenképpen hosszabb idõt szeretnék kint tölteni, mint egy nyaralás. Igazából bármely dél-amerikai ország szóba jöhet, de mindenképpen Brazília a nagy álom. Eddig is szerettem volna valami hasonló munkát végezni a világ bármely pontján, de az a helyzet, hogy eddig talán nem mertem egyedül belevágni a nagy ismeretlenbe. De most aztán már végképp megszületett az elhatározás.

  #288080 Hozzászólás

  avnire

  én is

  Szia!
  Rokon lelkek, ha találkoznak..Én is éppen ilyen lehetõséget keresek. Eddig a ccusa ajánlatát ismerem, nézd meg a honlapjukat. Õk elég borsos szervezési díjért szerveznek munkaákat Brazíliában, szállás plusz kaja családoknál, de azt hiszem magadnak kell megvenned a repjegyedet is.Eddig ennyi..
  Ha a neten megnézed a volunteer programokat, akkor rájössz arra, hogy olcsóbb kimenni üdülni, mint önkéntesen dolgozni valamilyen szervezet által.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Karitatív munka Brazíliában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.