Karnevál Másképp!

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Karnevál Másképp!

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #39978 Hozzászólás

  Centeradventure

  Egy igazi, kalandos és forró hangulatú karneválra invitálunk mindenkit, aki az igazi élményeket kedveli.
  Részleteket, és fotókat keresd a http://www.centeradventure.hu oldalon

  Program:
  1.nap Indulás 22 órakor a Hõsök terérõl, a Mûcsarnok melletti parkolóból. Utazás rövid pihenõkkel Ausztrián át, éjszaka az autóbuszon.
  2.nap A reggeli órákban érkezünk meg Olaszországba, a Tarvisio melletti hegyekhez. Éhségünket csillapítandó pogácsával és meleg kakaóval kezdjük a napot, ami némi energiát biztosít a túrához. Ezután bakancsot húzunk és hó- csuszkával, elemózsiával, no meg némi lélekmelegítõvel megrakodva indulunk a Dolomitok szikár bércei közt a Monte Lussari csúcs meghódítására. Gyönyörû fenyvesek közt haladunk, a túra felfele kb. 2-3 óra hosszú. A csúcsra megérkezve a Dolomitok csodás panorámáját élvezhetjük a kristálytiszta hegyi levegõben, csend és béke vár reánk a remélhetõen verõfényes napsütésben… Végezetül a hegytetõn található, pár házból álló falucska egy kis korcsmájában, forralt bort vagy a remek olasz forró csokit kortyolva melegedhetünk…
  Visszaúton igazi kalandként leszánkózhatunk az erdei ösvényen a magunkkal hozott hócsuszkákkal, zacskóval – ki hogyan készült. (Ha valaki nagyon elfáradna, vagy a nagy hó nem tenné lehetõvé a túrázást, a közeli felvonót is igénybe lehet venni a csúcsra történõ fel jutáshoz ill. a lejövetelhez. Ennek ára kb.10euro)
  Aki ellenben sítudományát szeretné csillogtatni, annak a Tarvisio-Monte Lussari síterep az új lifteknek és pályáknak köszönhetõen – hóviszonyok függvényében – remek lehetõséget biztosít erre. A helyszínen félnapos síbérlet vásárolható: kb.15euro összegért! Amennyiben valaki egyáltalán nem szeretne túrázni vagy síelni, ezalatt a néhány óra alatt Tarvisio városát, üzleteit és híres bõrpiacát fedezheti fel.
  A túrától testben, a fenséges panorámától lélekben megerõsödve észre sem vesszük az idõ múlását, s pár óra buszozással a késõ délutáni órákban érkezünk meg a lagúnák városába, Velencébe. Összekapjuk magunk, majd az otthon elkészített jelmezekbe öltözve közösen – illetve elkeveredés után egyénileg, magányos harcosként – lerohanjuk a várost, belevetjük magunkat a karneváli forgatagba. Kötetlen bóklászás, portya Velence sikátoraiban. Éjféltájt, miután már jártányi erõnk sincs, gazdag zsákmánnyal és élményekkel megpakolva, buszunkra szálunk és rövid pihenõkkel utazunk hazáig. Éjszaka a buszon.

Hozzászólás: Karnevál Másképp!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.