Kárpátaljai programajánlatok, utak

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Kárpátaljai programajánlatok, utak

 • Indította
  Témakör
 • #53555 Hozzászólás

  ASDF
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  A Kárpátutazó programjai egyaránt szólnak családoknak, baráti társaságoknak, iskolai csoportoknak és társasutazásban résztvevőknek.Teljes körű szolgáltatást nyújtunk utazás- és szállásszervezésben, idegen- és túravezetésben. Ajánlataink között igényes szállásokat találhat Kárpátalja számos területén vendégházakban, panziókban, kollégiumokban, ifjúsági szállásokon, hotelekben.Tapasztalt honismereti vezetők, gyalogos- és kerékpáros vezetők állnak vendégeink rendelkezésére.

  Legyen Ön is a vendégünk!

  Elérhetőségeink
  Bíró András:
  Mob.: +380 66 55 30 445, +380 97 040 28 48
  Email: karpatutazo@gmail.com
  Web: http://www.karpatutazo.hu, http://www.ukrajnaisiterepek.hu

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #457800 Hozzászólás

  BíróLaci

  Túrák az 1000 éves magyar határnál, a kárpátaljai Máramarosban

  Egy igazi kulturális és természeti kirándulást rejt magában ez az utazás. Megismerkedünk Beregvidék és Máramaros múltjával és jelenével, magyarságával és a ruszinokkal, történelemmel és legendákkal. Az utazás koronájaként a Máramarosi-havasok két nagyobb hegységében teszünk kirándulásokat: a Csornahora-hegységben és a Fagyalosban. Így járunk a Keleti-kárpátok legmagasabb csúcsán a Hóváron (Hoverla, 2061), valamint a Fagyalosban, az Ikerhavas 1880 méteres csúcsán is. Három alkalommal GAZ66, turisták számára átalakított autókkal utazunk, melyből talán a legkalandosabb a Fekete-Tisza forrás túra!

  További információ: http://karpatutazo.hu/programajanlat/turak-az-1000-eves-magyar-hatarnal-karpataljai-maramarosban

  #457799 Hozzászólás

  ASDF
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kárpátalja a történelem viharaiban Vereckétől napjainkig

  Kirándulásunk alkalmával Kárpátaljára utazunk, amely ma Ukrajna területéhez tartozik, azonban korábban a történelmi Magyarország részét képezte egy évezreden keresztül. Utunk során megtekintjük e vidék történelmi emlékhelyeit, nevezetességeit, valamint a Keleti-Kárpátok csodálatos hegyvonulatát és természeti kincseit. Tartson velünk Ön is, ismerje meg e csodás vidéket, az itt élő magyarság életét, mindennapi harcukat magyarságuk megtartásáért….

  További információ: http://karpatutazo.hu/programajanlat/karpatalja-tortenelem-viharaiban-verecketol-napjainkig

  #457798 Hozzászólás

  ASDF
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kárpátalja: Árpád népének útján

  Különleges élmények a magyarok és Rákóczi leghűségesebb népe: a ruszinok földjén! Ínyenckalandok és szívhez szóló, megható élmények mellett módunk lesz segíteni is: noha a kelet-ukrajnai eseményektől mintegy 1000 km-re lévő Kárpátalján semmiféle veszély nem fenyegeti az utazót, a turisták mégis elmaradnak, ez pedig az amúgyis viharosan romló életkörülményeket tovább nehezíti a vendégfogadással foglalkozó családok számára. A szállások nagyon…

  További információ: http://karpatutazo.hu/programajanlat/karpatalja-arpad-nepenek-utjan

  #457797 Hozzászólás

  ASDF
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  II. Rákóczi Ferenc nyomában

  Utunk során bejárjuk II. Rákóczi Ferenc életének fontos állomásait, a borsi szülőkastélytól Rodostóig. Közben barangolunk a Zemplénben, Felvidéken, Kárpátalján, Szatmárban, Erdélyben, a Márvány-tenger egykori görög falvai között, és végül a Partiumban. Jó másfél napot szánunk Isztambul felfedezésére, valamint a népszerű bolgár tengerpart gyöngyszemén, a mesés Neszebarban való pihenésre. II. Rákóczi Ferenc nyomában járunk tehát, de túránkat…

  További részletek: http://karpatutazo.hu/ii-rakoczi-ferenc-nyomaban

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Kárpátaljai programajánlatok, utak
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.