Kartago utazási iroda

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Kartago utazási iroda

 • Indította
  Témakör
 • #2355 Hozzászólás

  gabi

  NEM AJÁNLJUK!
  2008.06.17.-07-01.-ig üdültünk Hurghadán a Hilton Long Beach 4 csillagos hotelben all inclusive ellátással. Hatan mentünk, 3db 2 ágyas szobát kértünk. Az egyik szobával folyamatosan problémák voltak, minden elromlott ami csak elromolhat, mad nehezen ugyan sikerült kicseréltetnünk. Megérkezésünk másnapján a telepített idegenvezetõnk információs órát tartott, ahol befizettük a fakultatív kirándulásokat. No az idegenvezetõbõl ennyi volt a legtöbb amit láttunk. Az ételek nem túl változatosak, gyümölcs is csak kevés, dinnye pénzért. Csak pár nap múlva vettük észre, hogy az italokat jéggel együtt öntik az automatába, de már késõ volt,6-ból 4-en betegedtünk meg. (Befizettünk Giftunra is, indulás reggel 7 órakor. Másfél óra késéssel ( közben 2-szer hívtuk az idegenvezetõnket) megérkezett egy koszos,iránytaxi a légkondis busz helyett, persze magyar idegenvezetõ az egész kirándulás alatt nem volt velünk. Lányom jól beszél angolul, ezért Õ fordított a csoportnak a kiránduláson. Luxorba is elmentünk. Itt már volt magyar idegenvezetõ, azonban a Gyula nem beszél túl jól angolul, így nehezen boldogult az arab idegenvezetõ (szépen beszélt angolul) által elmondottak fordításával. Könyvbõl pótolhatta volna ezt a hiányosságát ha legalább tudja, hogy mi is az amit látunk, de valószínûleg ennek számára nincs nagy jelentõsége. Itt helyette sokszor nagyobbik lányunk tolmácsolt. A felháborító az volt, hogy a látnivalókra nagyon kevés idõ jutott, de annál több a jutalékot hozó alabástrom- és papirusz boltra. Itt bármennyi idõt eltölthettünk volna, pedig mi nem fizettünk és utaztunk volna ezért ilyen sokat. Kairóba is elmentünk, a családunkat kettészakították, más-más buszra ültettek minket. A lányomnál és a barátjánál se pénz, se útlevél, mi a másik buszon, az arab idegenvezetõ a papírját mutogatva megtagadja, hogy egy buszon utazhassunk. Magyar idegenvezetõ még sehol. A konvolyban 120-150 busz halad, esély sincs rá hogy a nap folyamán találkozzunk, ha nem tudok a gyülekezõpontig valamit intézni. Amikor végre magyar idegenvezetõt is kaptunk elõször Õ is azt mondta hogy nem lehet megoldani, csak amikor kiderült, hogy a lányomék buszán két állóutas lenne Kairóig (500km)akkor sikerült áthozni õket a mi buszunkra. Kairóban ugyanúgy fontos volt az üzlet az idegenvezetõknek, bár itt már több idõ jutott a látnivalókra. A buszos kiránduláson az idegenvezetõk az arab idegenvezetõkkel együtt “arany és ezüst” medálokat árultak. Többen vásároltak is maguknak, vagy ajándékba. Késõbb, 3 nap múlva az aranymedál elkezdett barnulni. A szálloda ékszerboltjában megnézették és kiderült, hogy az 50 eurós medál 5-öt sem ér. Telefonálás és fenyegetõzések után nehezen, de visszakapták a pénzüket. Vajon hanyan vitték ajándékba ezeket a medálokat?
  Összességében nem azt kaptuk amit a leendõ utasainak kínál az utazási iroda és mi még jól is jártunk mert volt olyan aki más szállodában volt, gyümölcsöt egyáltalán nem kaptak, az ételt általában úgy jellemezték hogy a csirke kivül tollas,belül viszont véres volt. Az utazási irodának is megírtam mindezt. Az általuk adott törzsutas kártyát kidobtam, soha többet nem fogunk velük utazni és másoknak sem ajánljuk.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 71
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #69654 Hozzászólás

  Gicike
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kartago egy utolsó iroda

  nem tudom kulturáltan minösiteni a kartago tours-t.
  Most perlem öket,mert többszöri ugyvédi felszólitás ellenére sem lehet veluk megegyezni.
  Idén nyáron voltam veluk és 200 ezer Ft.ot fizettem 10 napért egy olyan mocskos szállodában,ahol hangyákkal volt tele a szoba.
  A 4 csillagos Soviva hotelben berepedve az ablak,a magyarokat a kerti aparmanházba szállásolták el.
  Undoritó volt a kaja,minden koszos,budös.Ha ettél vmit garantált hasmenés.
  A gatyájukat leperlem

  #69653 Hozzászólás

  aszija
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Köszi

  Szia! Azt szeretném kérni hogy pontosan mi volt a problémád az idegenvezetõvel: Mi februárban utazunk ebbe a szállodába és mivel kisgyerekkel megyünk elképzelhetõ hogy segítségre lesz majd szükségünk.Kérlek szépen ha van messengered akkor vegyél fel és ott beszéljük meg a dolgot engem érdekelne mi történt. Elõre is köszönöm
  Timi
  aszija@passport.com

  #69652 Hozzászólás

  xxx

  Kartagos idegenvezetõk!

  Ha valaki a Prima Life Karawanba megy nyaralni, ne az ottani idegenvezetõt T. Zitát keressétek, ha valamire szükségetek van, mert rá várhattok. Probléma esetén: keressétek Petrát vagy Szilvit õket tudom ajánlani mindenkinek, azonnal segítenek ahogy tudnak!

  #69651 Hozzászólás

  Viki

  Gedeonnak.

  Pedagógusként dolgozom egy iskolában,és van egy csodálatos második osztályom.Azt hiszem ez elég referencia:-))
  Ezért tudok nyáron kimenni…

  #69650 Hozzászólás

  Gedeon

  ??

  Nem tudom miért gondolják mezei emberek, hogy az animátorkodás gyalog-galopp…és hogy ezt csinálhatja bárki elõképzettség nélkül….?Azért olyan a színvonal, amire mindenki panaszkodik, mert ilyen emberek ennyi pénzért végzik….
  (sorry az érzékeny lelkületûektõl)

  #69649 Hozzászólás

  Viki

  Tényleg Kartagotours:-))

  Aki még bármit hozzáfûzne,szerintem menjünk át az arab pasik topikba:-))Ne ide!

  #69648 Hozzászólás

  Viki

  Utolsó válasz a témában.

  IGAZATOK VAN,EZ NEM AZ A TOPIK,AHOL EZT MEG KELLENE BESZÉLNI.
  ELNÉZÉST MINDENKITÕL.CSAK A KÉRDÉSEKRE VÁLASZOLTAM,ÉS UTOLJÁRA TESZEM EBBEN A TÉMÁBAN.
  Gratulácio:Igen felnõtt fejjel megyek ugrándozni,ami Nekem gyerekekkel való foglalkozást jelent.A feeling?Voltam Náluk,ismerem a családját,és az életkörülményeket is.Tetszik!De hozzáteszem fél család Olaszországban él.(mert félig Olasz)És nem a nyomorba megyünk,hanem egy turistaövezetben lévõ hotelba.Úgyhogy túlzás a veszélyeztetem a gyermekem életét:-)Az pedig,hogy nem bízom arabban,ez minden nemzetiségre érvényes,bizonyítani kell,hogy bízzak.Az pedig,hogy kimegyek ennyi pénzért,nem belõlük való élés,hanem haszon a hotelnek is,ha van magyar animátor.Ez egyszerû üzlet.Nehari,nem kötekedem.
  Animatries:Köszi a jótanácsokat az arab pasikkal…Én is tudom mit mûvelnek,és egy percig sem mondom,hogy az Én választottam a kivétel,de adjunk esélyt:-)A vízum miatt tuti nem kellek neki,hiszen van vízuma Olaszba,és ott dolgozott 5évig,kint élnek a tesói.Hülyítés szenpontjából,miért vállalna be gyerekestõl,mikor annyi fiatal lányka megy ki oda.Teljesen jogos,amiket írtál,és igaz is.
  Latina:A fiam angol tudásával kapcsolatban.Most 5.osztályos,és nagyon nem szerette az angolt.nyáron kint voltunk összesen 30 napot,és az angol jegye 2.-esrõl 4.-esre változott,mert szereti,tanulja,mert beszélni akar.Igen csajozósak a fiúk kint,de munkaidõ után teszik ezeket a dolgokat:-)
  ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITÕL,AKINEK EZEKET OLVASNIA KELLETT EBBEN A TOPIKBAN!ÉN CSAK MEG SZERETTEM VOLNA ÍRNI,HOGY LESZNEK MAJD MAGYAR ANIMÁTOROK KINT A KARTAGÓS HOTELEKBEN:-))

  #69647 Hozzászólás

  Kartago Tours

  Kartago Tours

  KARTAGO TOURS!!!!!EZ NEM ARAB PASIK TOPIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  #69646 Hozzászólás

  Latina

  Chika

  Komolyan gondolod? “Én tényleg imádom a gyerekeket,és imádom..fiam is imád…összebarátkozott a kinti animátorfiúkkal.Tehát ez egy logikus döntés:-)” Miota logika az imadom ezt vagy azt tahat akkor a dontes csak logijus? Hova jar a fiad iskolaba? Mit tanul majd angolul az uj animator baratjaitol? I love you baby? Milyen model lesz elotte? Ha igy vagy ugy hazudozok a noknek akkor mindent megkapok toluk?

  #69645 Hozzászólás

  gratuláció

  Animatries

  A te írásod sem semmi.”egyik ismerõsömnek is volt arab pasija”vagy “köztük éltem”.Most akkor melyik is?:)Miért ne sikerülhetne neki???Csak Viki azt írta nem bízik arabban!Akkor talán nem kellene belölük élnie és élvezni a nyomorukat..Nem igaz?:)Undorítóak vagytok,akik szídjátok az arabokat,közben meg meghaltok értük,vagy a fájdalomtól,mert nem szeretett igazán,csak kihasználtak benneteket!Tán nem véletlen.

  #69644 Hozzászólás

  Animatries

  Vikinek

  Láttam Viki, hogy mit írtál. Tudnék neked nagyon sokat mesélni az arab pasikról, egyik ismerõsömnek is volt arab pasija, volt ott mindenrõl szó, sírig tartó szerelem stb. aztán mire kiment hozzá a csaj, hopp eljegyzett egy tunéziai lányt a srác. Én a helyedben nem bíznék meg benne. Arab pasiban nem szabad megbízni. Nem irígységbõl mondom és nem féltékenységbõl.Mindenkinek ígérnek, hazudnak mint a vízfolyás, úgy hazudnak, hogy még õk is elhiszik. Köztük éltem, láttam, hogy mennyire lenézik az európai nõket, a vízum kell nekik semmi más. Persze most nem így látod ezt az egészet, mert szerelmes vagy. De hidd el, hogy most is van melletted más barátnõje. Az egyiktõl cipõt kér, a másiktól kabátot, a harmadiktól telefont stb. Erre mondják azt, hogy Tunézia olyan a nõknek mint Thaiföld a férfiaknak. Fogd fel, hogy neki ez a “dolga”, hogy szédítse a nõket és ne higyj el semmit. Egy 12 éves gyerekkel a válladon inkább egy felelõsségteljes magyar apukát kellene keresned, nem pedig egy olyn arabot aki csak összetör. Tudom, hogy most kinevetsz, de rá fogsz jönni, hogy igazam van, ismerem õket mint a tenyerem…Magyarországon ezerszer jobban keresnél animátorként, 200 dinárért kihasználnak de nagyon, buta vagy ha belemész. Azért hódítják meg az arabok a nõket mert szépeket mondanak nekik, nem úgy mint a magyar pasik, akiktõl egy dícsérõ szót se hallasz, csakhogy az arabok mindenkinek ugyanazt mondják. De sztem úgyis kifogsz menni, aztán majd megtapasztalod a saját bõrödön… Amúgy van az animátorok közt egy szabály: animátor animátorral nem kavar, ugyanúgy szállodai dolgozóval sem, de mindegy…

  #69643 Hozzászólás

  gratuláció

  Viki

  Hát Viki!””Igen ,azt is tudom ,hogy nem bízhatok egy arab pasiban.:)“”/TEGNAP ÍRTAD/.Ne haragudj de akkor te minek is mész a nyomorba veszélyeztetni a gyereked életét is?Tisztában vagy te az ottani életkörülményekkel,szerintem nem.Ha meg sok pénzed van,miért nem hozod ide a srácot?Ne mond már,hogy ugrándozni mész felnõtt fejjel?Itt is lehet táncot oktatni.Feeling???Menj el egy igazi arab családhoz,ott az igazi feeling,és akkor mond,hogy vonzz!

  #69642 Hozzászólás

  Viki

  Banyócának.

  :-)Jófej vagy nagyon…
  Hát nem is tudom ezt a szerelem dolgot.
  Ez csak az egyik ok.Én tényleg imádom a gyerekeket,és imádom a kinti feelinget,és imádom az embereket is.A másik,hogy 31 évesen egy 12 éves gyerekkel nem nagyon tudnék ugrálni,mint animátor.Ez nagyon hasznos mindkettõnknek,mivel a fiam is imád ott lenni,és nagyon összebarátkozott a kinti animátorfiúkkal.Tehát ez egy logikus döntés:-)
  Hát az a 200 dínár pedig tudom,hogy gáz,de tényleg nem a pénzért megyek,és gyerek animátorként azért nem kell megszakadni annyira:-)És hát igen meglátjuk mit tud a “pasi”3 hónap összezártság után:-))

  #69641 Hozzászólás

  Csemege

  animátor

  Sziasztok, Spanyolba vagy Görögbe nem tudtok ilyet? Csak Tunéziában van? Mert itt szinte csak arról olvasni. Spanyolt keresek mindenhol, de úgy tûnik hogy nincsen ott magyar nyelvû, megnéztem a medinát is meg a neckermannt, de egyiknek sincs, vagy csak én nem tudok róla?

  #69640 Hozzászólás

  Banyóca

  Vikinek

  Hááát, ha félvér olasz-félvér arab akkor pláne érdekes fogás:D. 200 dínár nem kevés egy kicsit? Az oké, hogy az ellátásotok meg a szállást biztosítják, de akkor is… A repjegyet, biztosításokat, vízumot legalább kifizetik? Ne érts félre, de hajón az animátorok kezdõ fizetése havi 1600GBP-nél kezdõdik (fél millió forintnál), ha magyar irodával megy valaki, még akkoris minimum 500 euró,ez a 200 dínár tényleg eléggé eltörpül mellette… Biztos kemény munka egész nap a vendégekkel lenni és hiába érzi jól magát az ember, azért ez akkoris semmi szinte:(. Nem? Nagyon szerelmes lehetsz ha ennyi pénzért elvállalod ezt a munkát:) Tud valamit az a pasi

  #69639 Hozzászólás

  Viki

  Válasz

  A nevetségesen kevés pénz?:-)Én 200 dínárt fogok kapni havonta,mert jön a 12 éves gyermekem is,és az ellátása neki is biztosított.Amúgy a többiek 400 dínár körül kapnak.
  Banyóca!Igen tudom vannak fiatal kivételek,nem akartam senkit megsérteni.Csak azt írtam le,amit az elmúlt nyáron tapasztaltam…A fél nyáriszünetet kint töltöttük,és az õszit is,és tapasztalatból beszélek..De persze hotelfüggõ is lehet.
  Amúgy a Prima life safába fogok menni.
  Igen azt is tudom,hogy nem bízhatok egy arab pasiban:-)Bár az én választottam csak félig arab,mert apai nagyszülei olaszok…Nem tudom mennyivel jobb:-))
  Nyárig még úgyis kialakul minden,és ha kint leszek,szeretettel várom a magyar gyerkõcöket!Legalább napi 2-3 órára le kell venni a szülõk válláról a dolgos napokat:-))

  #69638 Hozzászólás

  KATUS72

  ajaj

  Sziasztok, hát nem örülök neki, hogy senki se tud ilyen szállodát:(. A barátaink nem találtak sehol ilyet, úgyhogy ez a nyaralás is olyan lesz mint a többi: dolgos… Azért ha véletlenül megtudtok valamit, akkor szóljatok.köszi

  #69637 Hozzászólás

  Banyóca

  Viki

  Szia, olvastam a kommentedet, én a helyedben nem bíznék meg arab pasiban de te tudod. Szerintem fiatalon is lehet elhivatott az ember erre a munkára, nem kor hanem felfogás és hozzáállás kérdése a dolog. Melyik szállodába mész egyébként?

  #69636 Hozzászólás

  Vki

  Vikinek

  Szia Viki, ez a nevetségesen kevés pénz kb 4-500 dínár?

  #69635 Hozzászólás

  Viki

  Bébirépa,Anita

  Sziasztok.Nem magyar irodával megyek ki,hanem kint van ismeretségem.A szállodatulajjal beszéltem le.Nem is a pénz miatt megyek,mert nevetségesen kevés,hanem mert imádom a gyerekeket(Nekem is van egy 12 éves fiam),és mert nagyon hasznos lesz nyelvtanulásra,és mert jön a gyermekem is,neki is sokat fog dobni az angolján.
  És,hát az animátorélet…Nagyon bejött.És olyan fainok a kisgyerekek,ahogy próbálják táncolni a koreográfiát…
  Hát ezért…Na persze bevallom azért pasi is van a dologban…:-)
  A dínosok szerintem a pénzért mennek,meg inkább bulizni,nagyon fiatalok,ezért nem olyan elhivatottak szerintem.Nem tudom miért nincs egy alsó 25 éves korhatár…
  De ez az én véleményem csak.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 71
Hozzászólás: Kartago utazási iroda
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.