Kedvenc ünnepeid, fesztiváljaid

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Kedvenc ünnepeid, fesztiváljaid

 • Indította
  Témakör
 • #3481 Hozzászólás

  Gábor

  Sziasztok, kíváncsi lennék, kinek mi a kedvenc ünnepe, fesztiválja azokban az országokban, ahol élt vagy utazott és részt vett ilyenen! Nekem személy szerint talán a legérdekesebb az indiában, Puriban lévõ kocsifesztivál, ahol a kocsikon helyet foglaló isteneket a tömeg végighúzza a városon, és közben néhányan az óriási kocsik elé ugranak. Így a kerék széttapossa õket. Sajnos saját szememmel nem láttam, de egyszer biztos elmegyek és megnézem.

  Gábor

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #82904 Hozzászólás

  Bálint

  Nocsak

  Veled valami gond lehet fiam aszt nem akarod megnézni mikor Észak-Koreában egy felvonuláson a tömegbe lönek?Neked pizsamában kellene ücsörögni Tatabányán az idegelvonón.Remélem ezzel segítettem;))))

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Kedvenc ünnepeid, fesztiváljaid
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.