Kedves, csinos lányt keresek közös horvátországi nyaralásra

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Kedves, csinos lányt keresek közös horvátországi nyaralásra

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #459545 Hozzászólás

  gabor30
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  30 éves megbízható, intelligens, kedves, nagyon jóképűnek mondott, nem dohányzó sportos srác keres 18-32 év körüli vékony vagy sportosan formás, csinos, kedves (lehetőleg nem dohányzó) lányt 4-6 napos horvát tengerparti nyaraláshoz július első felében, a 28. héten. Nagyon szeretem a tengert, és sokat vagyok búvárszemüvegben a vízben, de az esti hangulatos tengerparti sétákat is kedvelem. Az útiköltséget, autópályadíjakat, apartmant, és étkezések költségét is állom. Ha esetleg szeretnél kacatokat, csecsebecséket, ajándékot, ruhákat vásárolni kint, vagy extrém vízi sportolni (pl. jet-ski, parasailing, stb.), azt magadnak kell állnod. Csak akkor jelentkezz, ha ezt elfogadod.

  Ha felkeltette az érdeklődésedet a nyaralás, és a Budapest-Esztergom-Tatabánya-Székesfehérvár által alkotott körben laksz az észak-közép-dunántúli országrészben (ez a nyaralás előtti személyes találkozó miatt szükséges szempont), keress bátran és bizalommal :)

  1.) Írj nekem egy levelet az rsgabor4@gmail.com címre, írj kicsit magadról, küldj pár nem túl régi képet.
  2.) Ha szimpatikus vagy, akkor válaszolok, és én is küldök képet.
  3.) Ha mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor személyesen is találkozunk minimum egyszer vagy kétszer (pl. vacsi vagy mozi vagy ilyesmi). Ez elengedhetetlen, enélkül nem tudunk utazni.
  4.) Ha még ezek után is szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor közösen megtervezzük a nyaralást :) (valószínűleg saját autómmal, esetleg busszal mennénk, megbeszélés kérdése)

  Fontosnak tartom, hogy ne érezd kényelmetlenül magad velem. Ezért ha kissé bizalmatlan vagy (ami az elején természetes), de amúgy érdekelne a nyaralás, akkor szívesen igazolom majd a nevemet az irataimmal, az azonosítóimat akár le is adhatod egy rendőr ismerősödnek. Becsületes, megbízható vagyok, és ugyanilyen partnert keresek a nyaraláshoz.

Hozzászólás: Kedves, csinos lányt keresek közös horvátországi nyaralásra
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.