kedvezõbb repjegy Bécsbõl?

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia kedvezõbb repjegy Bécsbõl?

 • Ennek a témakörnek tartalma 4 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  utas3 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #42794 Hozzászólás

  kero

  érdekelne, hogy bécsi repjegy irodákban lehet-e az itthoninál olcsóbb árakat kifogni dél-kelet ázsiai destinációkra? ha tudtok honlap címet, az jó lenne…

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #407916 Hozzászólás

  utas3
  #407915 Hozzászólás

  Arik

  szerintem egál

  Én nyáron kérdezõsködtem egy indiai jegyrõl bécsi irodákban is. Általában uazok az árak, mint itt. Van egy-két olcsóbb is, de nem annyival, hogy mire kimész Bécsbe az induláshoz, olcsóbb legyen. A nyereség max 1-2 ezer forint, ami egy 100 fölötti jegynél elenyészõ.

  #407914 Hozzászólás

  kero

  re: fatcat

  köszi, a malájok nálam is vezetnek, de engem az érdekelne, hogy ua. a jegy bécsben vásárolva olcsóbb-e…

  #407913 Hozzászólás

  fatcat

  bécsbõl keletre

  bécsbõl néha lehet kedvezõbb áron repülni – fõleg olyan társaságokkal, akik bp-rõl nem szállnak -, ehhez azonban nem kell feltétlenül osztrák irodában venned a jegyet. itthon is megkapod bécsi indulással…mi pl. malájokkal repültünk nyáron legjobb áron (a szolgáltatás színvonala is figyelemreméltó volt :)))

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: kedvezõbb repjegy Bécsbõl?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.