Kempingekrõl ezt+azt

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Kempingekrõl ezt+azt

 • Indította
  Témakör
 • #12789 Hozzászólás

  Vali

  …szeretnék kérdezni bárkitõl aki tud vmit Francia- vagy Spanyolországban:lehet-e elõzetes foglalás nélkül helyet találni kempingekben a sp./fr. riviérán? Mennyire borsosak az árak és hogy érdemes-e nemzetközi diákig.-t kiváltani a kedvezmény reményében? Ha vki tudna infót vagy esetleg van saját tapasztalata(ez a legjobb lenne) lécci írjon!!!Köszi elõre is! Vali

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #146252 Hozzászólás

  Vali

  Mégegy ?

  Köszi szépen a sok infót,igazán hasznosak.Sajna mi nem kocsival megyünk,hanem gyalogszerrel+satyival.Az biztos még olcsóbb. Ja,és még egy kérdés: Szegeden lehet ilyen kemping kártyát kiváltani vhol? Köszi mindent! V

  #146251 Hozzászólás

  elpadrino

  Márciusban még

  ezek az árak voltak Andalúziában, 2 személyre, ha autóval vagy lakókocsival szálltak meg: 11 euro/ éj, de ha legalább 14 napra mentek, akkor 8 euro/ éj. Ha áramot is kértek, az + 2 euro naponta. Persze lehet még kérni hûtõt és TV-t is, nem jelentõs felárral. Gondolom nyáron feljebb mennek az árak.Ha lakóautóval mentek, akkor kb. 15 %-al kell kevesebbet fizetni a szállásért. üdv.

  #146250 Hozzászólás

  Gabi

  Vali

  Többet érsz, ha a nemzetközi kemping igazolványt váltod ki. MCCI/FICC , pontosan nem emlékszem, de kb. 3500 Ft/év/4 tagú család. Erre általában 5-10 % kedvezményt kapsz,vagy csak a sátorhelyre vagy az egész összegre, kempingje válogattja.
  Sõt van olyan kemping ahova e nélkül be sem engednek!
  Sajnos fr/ sp tapasztalataim nincsenek. Mi horvát, olasz vagy görög helyekre járunk.
  Az igazolványt a Magyar Camping és Caravanning Clubnál válthatod ki ez a legolcsóbb, de lehetõség van a Magyar Autó Clubnál is valami effélt kapni.

  #146249 Hozzászólás

  clark

  Vadasan jó

  Addig míg a tartozkodásodnak nincs letáborozott kemping jellege, tehát nem pakolsz ki a kocsi,lakókocsi mellé kempingágyat gázfõzõt, addig simán ellehetsz 1-2 éjszakát parkolóban Németo,Franciao,Spanyolo,Olaszo,Ausztria területén ez az én több éves saját tapasztalatom kisbusszal.
  Még lakókocsival is voltunk Olaszo-ban de 3-4nap után szólt a Police, így átmentünk Lignanoból Bibionébe.Üdv Clark

  #146248 Hozzászólás

  zsu

  diákigazolvány

  szerintem mindenképp váltsátok ki a nemzetközi diákot,mert ha a kempingekben nem is, de a legtöbb múzeumban és egyéb helyen elfogadják és egy csomó pénzt megtakaríthattok vele!

  #146247 Hozzászólás

  Laci bácsi

  kempingek

  a http://www.utazaswebring.hu lapunkon nézd meg a kemping oldalt, találsz lehetõségeket, árakkal. A diák igazolványt nem hiszem, hogy figyelembe veszik, általában csak gyerek kedvezmény van.

  #146246 Hozzászólás

  Toma

  Vadasan

  És milyen lehet vadkempingezni strandok mellett? Ez sok embernek bevált, de kiváncsi lennék, hogy nem büntetik-e.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Kempingekrõl ezt+azt
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.