kenya Diana beach

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika kenya Diana beach

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Margó 12 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #2837 Hozzászólás

  kami

  Német utazási irodánál akarok lefoglalni szeptember eleji indulással Diana beach LTI Kazkazi hotelben egy két hetes utat. Korai foglalás kedvezményt jelent, de ez elött szeretnék tájékozodni. Aki volt már a déli parton és esetleg járt ebben a hotelben irja meg már a tapasztalatait. !Egy repülös, három éjszakás szafarira gondoltunk. Melyikre érdemes menni és kb. mennyibe kerül.Köszi

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #75260 Hozzászólás

  Margó

  egy hete jöttem innen haza

  Szia kami!
  Mázlid van, múlt héten érkeztem meg innen. Sajna nekem semmi infóm nem volt, mert a Budapestrõl elérhetõ gépekhez nincs ez a szálloda. Mi egy Lufthansás ingyenjeggyel Frankfurtból mentünk és úgy foglaltam külön a Kaskazit. Szuper volt minden benne, de az ellátástól teljesen leülltem.
  mi all. ink.-al voltunk, ami azt jelentette, hogy este 23 óráig minden ital is, ami belefér, ráadásul nem kellett még a bárhoz sem sétálni esténként, hanem állandóan kinálgattak a pincérek. Mombasától 45km-re van, ami nekünk az egyéni utazásainkat kicsit nehézkessé tette( végül is matatuval, taxival minden megoldható) Taxi ide nem olcsó, 2500-3000 Ksh. Safarin Tanzániában voltam, ahol nekem mindhárom nemzeti parkban milló állat volt, így nem tudom milyen a kenyai. Még a szállodáról, hogy a fõnök német, ennek megfelelõen abszolút rend minden téren. Ja, és kettõnkön kívül minden vendég német volt, most februárban átlag korosztály 65-70 év.
  Nagyon rendesek voltak, mert egy hét foglalásunk volt itt és 5 napig voltunk, majd egy hétre elmentünk Tanzániába, majd vissza és még azt is megcsinálták, hogy a két napot tolták egy héttel, és semmit nem kértek külön érte.
  Ha kérdésed van nyugodtan írj. Címem: familyapartman@freemail.hu

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: kenya Diana beach
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.