Kenya mennyire biztonságos mostanában?

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Kenya mennyire biztonságos mostanában?

 • Indította
  Témakör
 • #53624 Hozzászólás

  csabcsub

  Sziasztok! Járt valaki az elmúlt hetekben Kenyában, esetleg Mombasa-ban? A külügy nagyon nem ajánlja a kenyai partvidéket, én novemberben utaznék oda. Köszi előre is az infot!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458120 Hozzászólás

  piterek45

  Re: Kenya mennyire biztonságos mostanában?

  Most jott vissza egy haverom es egy pedig ott is el Kenyaban. En is laktam ott. Mombasa biztonsagos, bar az Al-Shaabab kovetett elmerenyleteket tavaly tobbet is. Egyelore nincs gond. Ugy alatalabna Mombasa sokkal biztonsagosabb mint Nairobi, kozbiztonsag. Persze este csak taxival ,Napkozben a part, udolorwesz OK, este egyedul nem kell boklaszni nagyon eldugott helyeken. Mombasaban a Fort Jesuk kornyeke nem biztonsagos, es a bazar kornyeke azt jobb elkerulni.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Kenya mennyire biztonságos mostanában?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.