Kenyából Zanzibárba átugrani

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Kenyából Zanzibárba átugrani

 • Indította
  Témakör
 • #2580 Hozzászólás

  Kenyába utazom 2 hétre. Úgy gondolom túl sok ahhoz, hogy sütkérezzek a napon, ezért gondoltam felmérem ilyen fakultatív program lehetõségek vannak a safarin kívül..
  esetleg át lehet e ugrani Zanzibárba? esetleg Tanzániába?

  minden javaslat érdekel. hajó, repülõ, árak!!
  szállást(természetesen bungallót!)ahogy átérek Zanzibárba hajóval, lehet e könnyen foglalni? árak?

  köszi

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #72872 Hozzászólás

  Lopusny Endre
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nehéz ügy.

  Tegnap elõtt jöttem haza onnan, eddig több mint 60 országban fordultam meg, de ekkora levevéssel a szinte nulla teljesítéssel szemben még nem találkoztam sehol. Kenya, Tanzánia, Zanzibár. Azok utazzanak oda, akik már nagyon sok mindenen túl vannak, és rengetg a pénzük. Pedig a természeti környezet tényleg elképesztõen jó. Talán a nagy hírû Z. kivételével, ahol nem sok szépség – érdekesség van. Kenyában mindenképp kerülendõ a Big Time nevû szafáriszervezõ cég, Tanzániában az uhurutreks, Z.- on Ibrahim Mussa. Azért van tisztességesnek bizonyult is. Akit több érdekel, keressen az 1lopatak@gmail.com-on.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Kenyából Zanzibárba átugrani
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.