Kerékpáros felvonulás a Föld Napján

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Kerékpáros felvonulás a Föld Napján

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #27154 Hozzászólás

  bb

  Critical Mass Budapest 2005
  http://www.criticalmass.hu/

  Kerékpáros felvonulás a Föld Napján

  2005. április 22-én, a Föld Napján többezer fõs biciklis felvonulást rendezünk a budapesti belvárosban!
  A felvonulás célja mindenekelõtt a városi kerékpározás további népszerûsítése.
  Gyülekezõ: 18:00 – Hõsök tere. Esõben, hóban is gyertek!!!!!!

  Élhetõbb várost és tisztább levegõjû belvárost szeretnénk
  Fel kívánjuk hívni a figyelmet az egyre inkább sûrûsödõ és lassuló, ráadásul jelentõs környezetszennyezéssel járó motorizált közlekedés válságára. Alternatívát szeretnénk kínálni a mindennapos dugókban veszteglõ autósoknak, bátorítva õket, hogy ha csak tehetik, használják a gyors, olcsó, egészséges és környezetbarát kerékpározást városi közlekedésük során.

  Biztonságos kerékpárutakat, szállítási és tárolási lehetõségeket szeretnénk
  Direkt politizálás nélkül – csupán a jelenlétünkkel – hatni kívánunk a mindenkori város- és kerületfejlesztési irányvonal kidolgozóira annak érdekében, hogy az ehhez hasonló rendezvényeken tömegesen megjelenõ, a napi kerékpáros közlekedést gyakorló, vagy igénylõ emberek szükségeit is figyelembe vegyék munkájuk során.

  Nekünk is van autónk. Rendezvényünk így természetesen nem az autósok ellen irányul, hiszen a statisztikák szerint legtöbbjük egyben kerékpártulajdonos is. Fontos célunk azonban az ésszerû autóhasználat széleskörû népszerûsítése.

Hozzászólás: Kerékpáros felvonulás a Föld Napján
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.