Kerékpáros túra + tengerparti nyaralás, sátorral.

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Kerékpáros túra + tengerparti nyaralás, sátorral.

 • Indította
  Témakör
 • #37462 Hozzászólás

  Nagy Bringás
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Biciklis útitársakat (2-3 fõt) keresek 2004 nyarára (kb. július). Úticél: Horvátország, Pag sziget, camping. Állóképességtõl, ill. anyagiaktól és a rászánt idõtõl függõen az út egy részét vonattal tennénk meg. Szerintem azért legalább kb. 3-400 km-t jó lenne tekerni, de minden elképzelést megbeszélhetünk. Akár ifjú házasok, fiatal párok, nászutasok, és/vagy barátok, barátnõk jelentkezését is várom. Én 40 éves családos férfi vagyok, de egyedül mennék. Tapasztalt, kitartó, magas, sportos, gyakorlott országúti „kerekes-túrázóként” biztonságot, és segítõ baráti társaságot ajánlok társaimnak, a magánélet tiszteletbetartásával! Szeretem a csöndet, a természetet, de két-három hét néma magány és magamra-hagyatottság külföldön nekem is sok lenne. Tehát a kölcsönös segítségért, és pl. nem pénzért csinálom. Ha kezdõ bringások vagytok, számíthattok rám a felkészülésben. Írhattok a bringa2004@freemail.hu címre is! Minden megoldás érdekel!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #359624 Hozzászólás

  sanya

  hajrá

  szevasztok! mi voltunk ott montival(utcai gumik!) a nyáron Pécs-Szarajevó-Neum-Dubrovnik-Zeng-Zágráb-Pécs útvonalon. Potom 20 nap 1700km, ha nyugisan mész 5 nap alatt eléred a tengert Mo-ról Bosznián át. Gyönyörû olcsó és biztonságos, csak sok az aknamezõ, de figyelemmel kikerülhetõ. Végig jól kiépített az út és bárhol lehet sátrazni kivéve a neumi parton.ajánlanám Boszniát, Neumhoz közel van Pag(rohadt egy sivatag, de gyönyörû)de az Adria országúton hülyeség tekerni, gyönyörû de nagyon sok a kocsi és marha meleg van nappal. Boszniában sok az alagút lámpátok legyen, ha úgy döntenétek hogy arra mentek, márpedig megéri. Gönyörû, mikor egy müezzin hangjára alszol el egy kölvárosi szilváskertben.Szóval én ezt ajánlom, de ahogy gondoljátok. Csákány! S.

  #359623 Hozzászólás

  KOLO1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Re:Europán kívül

  Biba!
  4-5 hétre gondoltam, szeptember-október. Ha van valami konkrét célod ird meg. Amin én gondolkoztam az vagy Peru Bolivia a Titicaca-tó környéke, vagy Chile hosszában, de bármi érdekel.

  #359622 Hozzászólás

  biba

  europan kivuli

  tura engem is erdekelne

  #359621 Hozzászólás

  Kolo

  és ha mondjuk…

  Nem érdekel egy hosszabb bicikli túra mondjuk 1000km, D-Amerikában, vagy bárhol máshol Európán kívül körübelül 1 hónapra, és mondjuk nem kifejezetten országutival?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Kerékpáros túra + tengerparti nyaralás, sátorral.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.