Kerékpárral a Horvát tengerpartra – Nomád, kaland túra

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Kerékpárral a Horvát tengerpartra – Nomád, kaland túra

 • Indította
  Témakör
 • #38839 Hozzászólás

  Ha igazán kalandos, nomád, tervezetlen, már-már fejetlen és ennél fogva felejthetetlen kerékpáros túrára vágysz, akkor gyere velem holnap, vagy holnap után… Ez komoly, mert lehet, hogy te még csak olvasod, én már úton vagyok, de semmi gáz, küldj egy SMS-t és máris megbeszélhetünk egy találkozót, valahol útközben. Miért? Erre a válasz igen egyszerû. Az ok csak annyi, hogy haverhiány mutatkozott nálam, az utolsó pillanatban, így aztán a kaland nem vár és én sem. Egyedül viszont nem igen szeretek én sem lenni, mert nem vagyok remete. Ha te sem akarod, hogy remetévé váljak két hét alatt, akkor ne sokat meditálj. Kapd össze, ami kell, és csörögj… Röviden a túra: Horvátokon átvergõdve belevetjük magunkat a tengerbe, majd ha már nem lesz rajtunk bõ, annyit pancsoltunk akkor tovább nyomulunk a parton, amíg bele nem botlunk Szlovéniába. Ott is el leszünk egy darabig, aztán go haza… Cirka 1600Km. 12-14 nap alatt, vagy ahogyan kijön. Lehetõleg olyan jöjjön akit, nem hajt a tatár… Ha többet szeretnél tudni rólam, esetleg meg is csörgetnél telefonon, akkor látogass el erre a Flash oldalra. Itt minden hülyeséget megtudhatsz rólam, sõt még az egykori haver állományról is. Láthatod a járgányt, amivel már több ízben megtettem ezt a remek túrát.

  http://hpv-fotelbringa.extra.hu

  Üdv: P.Tibor

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #364482 Hozzászólás

  László András
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kerékpártúra

  Szia András vagyok Ennél kisebb hétvégi túrákra keresek társakat. Azt hiszem jó fogyókúra lenne. 44 éves vagyok és régebben sebész voltam jelenleg háziorvos. Üdv.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Kerékpárral a Horvát tengerpartra – Nomád, kaland túra
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.