Kerékpárt repülõn

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Kerékpárt repülõn

 • Indította
  Témakör
 • #3693 Hozzászólás

  Gergely
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hali!

  Úgy alakult hogy hazavinném a bicajom Angliából, a Ryanairnél elvileg 15 fontért feladhatom, az érdekelne, tényleg csak szépen be kell csomagolnom, vagy kérhetik azt hogy táskában legyen? Merthogy a honlapjuk szerint bag or box, de még a kerekek levétele után is bazinagynak tûnik a váz, és félek attól hogy a reptéren közlik majd hogy sorry de nem megy a dolog.
  Ha valaki már adta fel így bicaját, adna egy-két ötletet, köszi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #84973 Hozzászólás

  Gergely
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Köszi

  a táskán határozottan elgondolkodtam, már vadászom az ebayen, a kartonpapír sem rossz ötlet, de félek hogy a feladáskor vagy kivételkor, megsérülne, igen tudom akkor, minek utaztatom :-))), csak annyira belszerettem hogy nem akarom itt elkótyavetyélni és otthon valami lelakottat venni az árából.
  Meg akkor a táskával a reptérig is könnyebb lesz eljutni, bár ahogy most nézem, a buszra eleve nem fogják felengedni még a táskát sem marad a vonat, merthogy Warwickból mennék Stanstedre, mindegy még 2 hónap addig kitalálok valamit, köszönöm az ötleteket még egyszer :-)

  #84972 Hozzászólás

  ne parazz

  En az Easyjet-el hoztam ki a bringat, csak kartondobozba raktam be. Nem volt semmi gond. Volt aki csak eppenhogy letakarta egy kettehajtott kartonlappal, es neki is elhoztak.

  #84971 Hozzászólás

  magna

  bike bag/box

  Egy bike shop-ban vehetsz bike box-t vagy bike bag-eg. A bike bag 100 font de az evek soran jo hasznat lehet venni.
  http://www.evanscycles.com/product.jsp?style=20924

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Kerékpárt repülõn
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.