keresek egy tuti not aki elvisz innen orokre !

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső keresek egy tuti not aki elvisz innen orokre !

 • Indította
  Témakör
 • #34378 Hozzászólás

  vik

  ja lenyeg hogy egy baromi klassz srac vagyok 24 eves es lelepnek barmerre innen csak legyen valaki aki velemtartana es van valami jo otlete + penze is mert abbol nekem nincs sok :-)

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #348866 Hozzászólás

  nem értem

  Éppen csak

  Ha a bigéket illetõen nem elítélendõ (márpedig társadalmi szinten nem az), hogy az “illetõ” azért rendezett anyagiakkal bírjon, miért kell megköpködni a Vik-et ?!
  Tudod mit, HM ?! Nekem is egy ilyen gáré kell !

  #348865 Hozzászólás

  hm

  sok az ilyen

  sajnos egyre tobb az ilyen kurafi…sokan hazikurafik, vagyis eltartatjak magukat a novel..undorito, gerinctelen es ferfiatlan. probalkozz a vorosmarty teri cukraszdaban, ott pont az ilyen helyes, naplopo fiatal husikra vadasznak az idosebb, penzesebb nok..

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: keresek egy tuti not aki elvisz innen orokre !
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.