Keresem Ács Lacit, ill. WL-t!

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Keresem Ács Lacit, ill. WL-t!

 • Indította
  Témakör
 • #41166 Hozzászólás

  Gergõ

  Januárban utazom Indonéziába, és keresem a témában legkompetensebb fenti illetõket, aki meg tudja adni elérhetõségüket, kérem segítsen!
  Továbbá keresem Ács Laci Indonézia útikönyvét, ha valakinek megvan szívesen megvenném, kölcsönkérném! (könyvesboltokban nem lelem..)

  Köszi:
  Gergõ
  bakosgergo1@axelero.hu

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #379511 Hozzászólás

  István

  Ács Laci

  Ács Lacit keresd az Angkor Toursban a 214-48-47-es számon (www.angkortours.hu). Mivel hosszú ideig élt és utazott Indonéziában, egész biztosan sok hasznos és új információt tud nyújtani. Én is az õ instrukciói alapján jártam be a fél világot. A könyv színesebb, érdekesebb, mint a Lonely, de tartalmában az utóbbi, már csak nagyobb terjedelme miatt is aprólékosabb információkat tartalmaz.

  #379510 Hozzászólás

  WL

  Egyetertek…

  … Po apoval. Nekem is feltunt, hogy a konyv tetemes resze szinte szo szerint lett a LP-bol leforditva, radasul egy regebbi kiadasbol, ellenorzes nelkul, a hibas infokkal egyutt! Akkor mar inkabb az eredeti LP frisittett es teljes valtozatat hasznalja mindenki! ;-)

  #379509 Hozzászólás

  Pó apó

  szerintem is

  Én olvastam Ács L könyvét, pontosabban szépen végiglapoztam: külalakra gyönyörû, beltartalom: amik gyakorlati hasznos információk, azok szinte szó szerinti idézetek az LP-kbõl, természetesen annak töredékének megfelelõ információ mennyiséggel. Kedvcsináló olvasmánynak remek, de inkább az LP.
  Amúgy az Ács L könyet pár napja láttam a Bp-en, a nyugati téri Alexamndra könyvesházban

  #379508 Hozzászólás

  WL

  Email ment.

  Meg mielott valaki ide ira fel – igy kapok mar epp eleg spam-et.
  Szerintem a legujabb LP-vel jobban jarnal mint barmi magyar utikonyvvel…
  Keredeseket meg azert itt a forumon is fel lehet tenni, azert mas is hozza tudhat szolni!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Keresem Ács Lacit, ill. WL-t!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.