Készul valaki Amerikába a nyáron?

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Készul valaki Amerikába a nyáron?

 • Indította
  Témakör
 • #16574 Hozzászólás

  Vicus

  Sziasztok! Készul valaki ki Amerikába a nyáron az északi partra hosszabb idôre? pár hônapra. Esetleg Virginiába? Mit tudtok javasolni,érdemes ott maradnom /Richmond/ vagy inkább Washington DC?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #168377 Hozzászólás

  zuzu

  gyurinak

  csak nem dolgozni akarsz menni Raleighba? nem rossz város, de turista szempontból az ég adta világon semmi sincs ott! viszont elég sok magyar dolgozik ott a szabolcs féle “kompaninak”. én tavaly nyáron náluk nyomtam autómosóban, hát nem egy leányálom, azért a szaros kis 5.75-ért kidolgozod a beled, de még mindig jobb, mintha itthon nyomnád vhavi 80-ért.viszont elég sok embert átbasznak, + elég sok a suttyó magyar is (tisztelet a kivételnek, mert ilyen is volt, de nem ez a jellemzõ). engem, meg a haveromat mondjuk korrekten centre kifizettek, de vannak ismerõseim, akik eléggé belebuktak anyagilag. szóval ne a beszari könnyen átbaszható emberek menjenek oda!
  sok szerencsét, ha mégis odamész4

  #168376 Hozzászólás

  no

  no way

  egy olyan orszagba utazzak ahol erkezeskor mar bunozonek nezik a turistat? ujjlenyomatot vesznek es rendorsegi fotot keszitenek az artatlan turistarol? no fucking way!!

  #168375 Hozzászólás

  Gyuri

  köszi

  Okinak!Még egyszer köszi,szétnéztem!Elég görény bandának tûnik,szerintem nem érdemes Velük kockáztatni.Az ékezeteid hiányoznak,gondolom kint vagy.Ha nem terhes javasolj valamit,szar az angolom,de bele akarok vágni,részben,hogy ne legyen szar az angolom,részben egy kis pénz sem ártana…

  #168374 Hozzászólás

  oki

  Csak oda ne!

  olyan helyre menj, ahol ha nem valik be az elso, akkor meg van ezer lehetoseg! azt hiszem amit irtal nem az. ja! Es kicsit nezz korul mit irnak arrol a helyrol!

  #168373 Hozzászólás

  Gyuri

  én megyek

  Én én is szeretnék menni és jó lenne ha legalább az elején nem kéne egyedül lennem a nagyvilágban.Javaslatom Raleigh!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Készul valaki Amerikába a nyáron?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.