kezdjük újra az EU-ban,de kényelmessen.

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi szellemi munka kezdjük újra az EU-ban,de kényelmessen.

 • Indította
  Témakör
 • #5221 Hozzászólás

  arhitect zoli
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  2007 Aug 27, 19:45

  Transporter mikrobusszal külföldön dolgozó szakemberek szálítását vállalom az EU-ban,bármikor,bárhová,szerszámok,akár betonkeverõ gép szálítása is,kéziszerszámok,stb,szálítása,munka és szállás keresésbe is tudok segíteni.Természetessen mérnöki munkákban is tudok segíteni nem csak fizikai dolgozóknak.És igazából a diploma nem feltétlenûl jár életre valósággal.A jég hátán is meg élsz?tuti?Hidd el érhet meglepetés!Tutira tudom az órabéreket a felsõfoku végzetségtõl egésszen a segédmunkás orabérekig,a megélhetési költségeket minden téren sofiátol-dubling!Elsõkézbõl akarod hallani az információt elferdítés,szépítés nélkûl.Dolgoztam london,dublin,barcelona,triest,velence,köln,münchen,ezeken a helyeken van összekötetésem szállás ahól én is laktam(korekt)olcsó.És munkalehetõségekben is tudok segíteni,kõmûves,segédmunka,gipszkartonos munkák,nyelvtudás nem mindig kell.Tolmácsolásban tudok segíteni,angol,olasz!hÍVJATOK BIZALOMMAL!nincs veszteni valótok:06-30-218-25-32 mobilon.Az utazás pénzbe kerûl.de a segítség és az információk átadása önzetlenûl történik.Nekem senki sem segített!Ezért tudom milyen rossz elindúlni,nagy reményekkel indúl el az ember,de amikór megérkezik,higyétek el szükség van információra és segítségre,de mindenek elött hogy le tudja hajtani a fejét,mert kipihenten másképp látja a világot.Annyit megigérek addig nem hagylak ott beneteket mig nem találunk szálást,és némi munkát az induláshoz,hidjétek el nagy tapasztalatom van ezen a téren.Én csöveztem a tengerparton is,úgy hogy napágyon tudtam aludni a bahamákon,várva a jó isten segítségét,meg stb.amit jobb ha nem tapasztaltok meg.Ezért tudom hogy mi a legtökéletesebb lépés,és döntés az ilyen kezdeti indulásnál,és természetessen én sem járok rosszúl.De én csak az uti költséget számolom és minden másba,kapcsolatokban ingyen segítek.Gondold el!nem tudsz hol aludni,hová menjél dolgozni,mert a külföldi munkaadó átvágott,nincs pénzed,éhes vagy,fáradt vagy,stb,szerinted ilyenkór tudsz reális döntést hozni?Pedig lehet hogy csak egy lehelet,egy lökés,egy jó ötlet,egy tuti tipp kell a sikerhez.Na ezért hívjál hogy az álmaidból ne rémálom legyen!06-30-218-25-32(arhitect Zoltán)Tudjátok mi a legszebb az álmodozásban?Az amikór az élet többet ad!Hinned kell benne hogy sikerûlni fog,és hogy nem vár senki tárt karokal sehól!Valamikór csak egy lökés kell,ahoz is hogy feladj mindent,meg ahoz is hogy sikeres legyél,vagy legalább elégedetebb legyél.Én segítek ebben!!!!!!Nehéz elhinni mi? Hidd el,mert nekem ez a munkám, és én is keresek ezen!De te jól jársz minden képpen!06-30-218-25-32(ARHITECT ZOLI)Hívjatok!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #102544 Hozzászólás

  Alex
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ez így túl szép

  Ha teheted e-mail-ben beszélgessünk. Szeretném megtudni, hogy abból a sok “jóból” amit ígértél mennyi lehet megfogható valóság.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: kezdjük újra az EU-ban,de kényelmessen.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.