Kheops Hotel, Hammamet

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Kheops Hotel, Hammamet

 • Indította
  Témakör
 • #2381 Hozzászólás

  Katalin
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  A Hotel Khepos-ról tudtok valamit? Kisgyerekkel lehet (biztonságos) odamenni?

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #69847 Hozzászólás

  LindaBp77
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kheops-ne!

  Ez ugyan egy régi kérdés, de az én nyaralasom emlékei frissek.
  Kheops-inkabb ne, kisgyerekkel meg eszebe se jusson senkinek.

  Bar a medence klassz és reggelenként még tiszta is (50×20 m), jo ido esetén a tengerpartra sem lehet panasz (az eros hullamzas sok tormeléket,hinart hoz ki), az etterem szemelyzetere pedig csak jot lehet mondani,DE:

  A szalloda valamikor jo lehetett, most mar sajnos elhanyagolt,koszos. A szobak leharcoltak, takaritast nem gyakran lat, a furdoszoba es a mellekhelysegrol pedig csinaltunk par elrettento kepet (penesz , vizko, kosz hogy csak az enyhebbeket jelezzem)-es ez mar az elso szobacsere utan volt. (az elso szobaban foltos, hasznalt agynemu, koszos padlo, hasznalt torulkozo, a mellekhelysegeket nem reszleteznem)

  Az etelt ellenorzik, ujratoltik ami elfogyott (annak ellenere hogy az etteremvezeto hajnaltol keso esteig talpon van hasonloan a pincerekhez)de az abroszok foltosak.

  Ennek ellenere Tunezia (ismetelten) kellemes elmenyekkel ajandekozott meg.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Kheops Hotel, Hammamet
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.