Ki akarja megjarni Dublint oktoberben?

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Ki akarja megjarni Dublint oktoberben?

 • Indította
  Témakör
 • #37130 Hozzászólás

  Timi

  Sziasztok,
  oktober vegen nehany napra kimegyek Dublinba, ha lenne valaki, aki arra megy kocsival, majd visszajon es van helye, az irjon! De ha valaki olcso es gyors oda-visszajutasi modszert tud, az is erdekel!

  Koszi:

  Timi:)

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #358589 Hozzászólás

  saman

  :)

  hapsijahoz megy, hiaba is remenykedsz :)

  #358588 Hozzászólás

  Laci

  Repjegy

  Szia Timi!

  Én is megjárnám szívesen Dublint októberben ezért utánaérdeklõdtem a kiutazási lehetõségeknek. Tudnám ezért javasolni pl. az új MALÉV közvetlen járatot Bp. és Dublin között. A jegyárak okt. 31-ig 33 ill. 37 ezer Ft. között vannak attól függõen, hogy egyedül utazol vagy párosan. Szerintem, így kényelmesen 3-4 óra alatt ott vagy és nem kell 2 napig autózni és komppal bumlizni keresztül a kontinensen.
  Esetleg lehetne többet is tudni az utadról?

  szia

  Laci

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Ki akarja megjarni Dublint oktoberben?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.