Ki él Valenciában?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Ki él Valenciában?

 • Indította
  Témakör
 • #13273 Hozzászólás

  Sziasztok!
  Valenciába indulok napokon belül,és nagyon örülnék,ha elötte tudnék vkitõl információkatszerezni,mielõtt még elindulok.Speciális kérdéseim lennének,ezért elengedhetetlenül fontos,h nem pár napig kinttartózkodók jelentkezzenek.Elõre is köszi,ha valaki írna!Sziasztok!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #147966 Hozzászólás

  Nagyvilág
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Beneixida

  Ismerösen cseng… De elsöre semmi. De végül az atlaszban megleltem: Beneixida, kis, 647 lelkes település Valencia tartományban, Valencia várostól úgy 50 km-re délre, a tengerparttól 20-30 km-re. Elég közel az autópályához, és ezért derengett a neve… Mit keresel/fogsz keresni te egy ilyen eldugott, isten háta mögötti kis helyen? Netán a narancs vonz? (az E-mailem vége freemail.hu)

  #147965 Hozzászólás

  tibcsi33

  Hová?

  Szia!

  Beneixida ,ha ez jelent egyáltalán valamit:-)
  Pontos címem van,amit meg szeretnék nézni,ehhez kerestem volna valakit,aki esetleg bír valami informácioval rola…
  Remélem,amit leirtam,ez valami kisváros,vagy városrész neve,ha nem elég,akkor megirom a pontos cimet,és a kérdésemet is,ha nem zavarlak vele.Egyébként a mailom: tibiflo@freemail.hu

  #147964 Hozzászólás

  Nagyvilág

  Hová?

  Hová készülsz pontosan Valencia autonómián belül?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Ki él Valenciában?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.