Ki hol szeretne élni?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Ki hol szeretne élni?

 • Indította
  Témakör
 • #21184 Hozzászólás

  Anyegin

  Szeretnék elköltözni Magyarországról, és arra lennék kiváncsi kinek melyik ország tetszene a legjobban? Olyasmire gondoltam ahol vannak lehetõségek és olcsó is.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #220330 Hozzászólás

  Én

  egy olyan helyen szeretnék élni,

  ahol a szeretteim is vannak, egészség van, és nincs ellenségeskedés, nincs pletyka, és egymásnak keresztbe tevés. Mindenkinek van magánélete is, de mindenki ismeri is egymást. Nincsenek visszaélések, nincs lopás, bûnözés, sok zöld van, nincsenek kunyerálók, éhezõk, szegények és gazdagok, nincsnek alul- és túliskolázottak. Mindenki azzal foglalkozik, amivel szeretne, és mindenki élvezi a munkáját, és senki sem irigy a másikra. Mindenkinek jó…
  Ez a hely álomország? Szerintem sehol sem találsz teljesen tökéletes, ideális helyet, amilyet elképzelsz magadnak! De ha igen, hát vigyázz rá!

  #220329 Hozzászólás

  Hurkale

  En egy

  szigeten, ahol csak en vagyok es 1000km-es korzetben senki mas. Csak az a baj hogy ilyen hely nincs. Akkor talan a Marson? Oda meg hogy jutok el? Segitseeeg!

  #220328 Hozzászólás

  Marx

  Igy van

  Nagyon leegyszerusitve a kapitalizmus ugy mukodik, hogy egy adott helyen mindenert annyit kernek amennyit az adott piac meg eppen hajlando erte kifizetni.
  Ha valahol szamokban kifejezve olcsobb elni az azt is jelenti, hogy kisebbek a jovedelmek.

  #220327 Hozzászólás

  Mokus

  Olyan hely…

  nincsen “ahol vannak lehetõségek és olcsó is”.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Ki hol szeretne élni?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.