Ki jön velem Sousse-ba???

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Ki jön velem Sousse-ba???

 • Indította
  Témakör
 • #3372 Hozzászólás

  Katinka

  Sziasztok Lányok, Asszonyok! Szeptember végére (amikor a Ramadannak vége van) szeretnék kimenni Sousse-ba, mert akkor õrületesen jó bulik szoktak lenni az ünneplés kapcsán. Sokszor voltam már szállodában, de most a neten nagyon klassz lakásokat, stúdiókat találtam, ami egy kicsit függetlenebb, lazább életet biztosíthatna pár napra, korrekt áron. Ha valaki közületek gondolkodik hasonlókban és nem feltétlenül az a cél, hogy hízzon egy-két kg-ot a szállodai finomságoktól, akkor az írjon és szervezzük meg együtt. Inkább a 35-45 közötti korosztály válaszait várom, mert jó magam is ebbe a kategóriába tartozom.

17 hozzászólás megtekintése - 1-17 / 17
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #81616 Hozzászólás

  te

  girl

  egy jó nagy sumkó vagy,hogy mindenhova írogatsz ma este.Azt hiszed nem tûnik fel?
  Ennyire viszketsz?

  #81615 Hozzászólás

  kivancsi

  ti mind

  baszni mentek?

  #81614 Hozzászólás

  Baba

  mindenki

  engem is érdekelne az utazás, szeretnék menni

  #81613 Hozzászólás

  valaki

  Katka

  Tunéziában vasárnap kezdõdött a Ramadan, több arab országban és nálunk kezdõdött tegnap.

  #81612 Hozzászólás

  F Kata

  Évi

  Szia!Én szeretnék menni.

  #81611 Hozzászólás

  Katka

  fórumozó

  A ramadan 29napig tart!
  Ma kezdõdött :-)

  #81610 Hozzászólás

  fórumozó

  Nyaralás

  Mi 23 ra tervezzük a tunéziai utunkat:D Esetleg jön valaki akkor? Mikor lesz vége a ramadánnak nem tudjátok?

  #81609 Hozzászólás

  Évi

  Október elején Sousse??

  Nem készül valaki október elején Sousse-ba? Utitársat keresek fõleg az egyágyas felár miatt, 8 vagy 11 napra!! Esetleg szívesen venném, ha tudna valaki ajánlani egy olcsóbb árfekvésû utat.

  #81608 Hozzászólás

  Katousa

  Katinka

  Szia, megirnád nekem, hogy hol találtál a neten kiadó lakásokat? megköszönném

  #81607 Hozzászólás

  Dance

  Heléna

  Lényegesen olcsóbban is el tudsz már utazni akkor. Katinkának azért olyan drága, mert õ nem sima útra megy. Akkorra egy bizonyos iroda egy bizonyos célból szervez utat oda (Jinene),és jól megkérik az árát. Én is néztem azt az utat, de amikor megláttam az árakat, meg néhány felvételt az utazás céljáról, összehasonlítottam azzal amit F Kata elküldött nekem e-mail-ben, és inkább megyek november 11-tõl, mert az oktatás színvonalasabb, a hotel pedig számomra lényegtelen, hiszen a taxik olcsón elvisznek bárhová, és úgysem egyedül közlekedem sehová, tehát még azt a kis pénzt is szétdobjuk.

  #81606 Hozzászólás

  Heléna

  Katinka

  Én is jó utat kívánok neked, jó bulizást! Nekem fõleg az idõpont nem jó, csak október elején tudnék menni. Remélem nekem is összejön!

  #81605 Hozzászólás

  Katinka

  Heléna

  Maradok a szállodánál, másként alakultak a dolgok. A több éves tapasztalat és a tendencia alapján szerintem nem kapod meg lényegesen olcsóbban, az alapár 49.900 Ft. Az egyágyas felár nincs benne, de azt megoldom. Egyébként sem szeretnék a város közepén lakni, a Jinentõl kb. egyforma távolságra van Sousse és Port el Kantaoui is. Nekem minden szempontból megfelel. Hát akkor jó utat kívánok neked, remélem találsz utat jobb feltételekkel!

  #81604 Hozzászólás

  Heléna

  Katinka

  Azt írtad, hogy nem szállodába mennél. Én ma voltam az utazási irodába, azt mondták az októberi akciós utak szeptember közepétõl lesznek, de kb. 50-60 %-os áron mint a katalógusban. Én mindenképpen megvárom azokat. Október elején készülök. Az a hotel amit írtál az nagyon kinnt van a városból. Az ár nem rossz, de sok elmegy taxira. Ebben benne van az egyágyas felár is?

  #81603 Hozzászólás

  Katinka

  Heléna

  Szia! Október 14-tõl megyek a Jinene szállodába. Ez már fix, le is elõlegeztem. Ha tudsz vele azonosulni, akkor beszélhetünk a részletekrõl. Ez egy három csillagos szálloda, félpanzióval, tokkal, vonóval 80 E Ft. Sokadszor járok arrafelé, bár a Jinene-ben még nem laktam, de Sousse várost nagyon szeretem. Ha érdekel a dolog kérlek adj egy-két paramétert magadról, vagy küld meg az e-mail címed.
  Üdv. K

  #81602 Hozzászólás

  Heléna

  Ki jön velem Sousse-ba??

  Engem lehet hogy érdekelne a dolog! Október elején-közepén terveztem egy utat, csak egyedül félek nekivágni. E-mail címet ha adnál megbeszélnénk a részleteket.

  #81601 Hozzászólás

  Zsuzsi

  Garden Park

  A jövõhéten megyek a Garden Parkba (Djerba) esetleg jön még valaki egyedül? (fenti korosztályból:))) Aug.-szept nagyon megdrágul ez a hely, most last minut (az iroda ajándéka) 78 ezer – én már többször voltam, garantáltan nagyon jó lesz!:)))

  #81600 Hozzászólás

  Ladybird

  tunéziai út

  Én menni szeretnék de augusztusban egy jó olcsó kis last minute útra mert végre fürdeni is szeretnék a tengerben és a novemberi hastánctáborra megyek még szintén oda. Útitársat keresek én is. Jó bulik mindig és mindenhol vannak csak tudni kell hogy hová menjen az ember hol vannak jó helyek. Na meg augusztusban a kerek születésnapomat ünnepelném meg :) tehát a bulizás apropója adott.

17 hozzászólás megtekintése - 1-17 / 17
Hozzászólás: Ki jön velem Sousse-ba???
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.