Ki mit tud a deportalasrol

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Ki mit tud a deportalasrol

 • Indította
  Témakör
 • #15151 Hozzászólás

  Ani8
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ki tudja megmondani, hogy lefoglalhatja-e az INS vagy mas szerv egy illegalistol az USA-beli ingatlanat, bankszamlajat ha rajtakapjak munkavegzesen vagy barmilyen (nem kriminal) egyeb tevekenyseg miatt elkapjak esetleg deportaljak. Ha valakinek van konkret tapasztalata, megtortent eset kapcsan kerem irja le. Mar probaltam utananezni a http://www.immigration.com es a http://www.shustherman.com-on de konkret valaszt nem sikerult kapnom.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #157666 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Deportálás elõtt

  Deportálás elõtt állnak a román köcsögök:mert KAMU papírokkal szívták ki magukat Észak-Amerikába. Köpött Temesváron a bizonyítványokat másoló,sokszorosító banda feje.A Securitate pedig továbbította a kistát a követségekre.RESZKESSETEK ROMÁN KÖCSÖGÖK.

  #157665 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  http://www.bambooweb.com/articles/d/e/Deportation.html

  Mikor hatóságilag kitesznek valakit, ott nem lehet ügyeskedni, okoskodni meg huzogatni. Ha van erre esély, akkor azt közlik a döntésben de nem teszik az orrod elé, és tanácsot nemadnak. A fellebezés ha létezik, de gyakran nem létezik az idõhöz van kötve. Keress egy ügyvédet, mert ez igy megy az USA-ban.

  #157664 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  http://www.asianweek.com/2003_01_31/news_upfront.html

  Itt kezdõdött és ezt az eljárást folytatják. Erröl csupán azért van info. mert politikusok adtak segitséget és beavatkoztak. Egyébként ott ügyvéd nuku és ez hirekben nincs, és sehol semmi. Hivatalos lapokon pedig mindent eltüntetnek. Tökfejt mikor megválasztották még csak a vallását se tudták. Háromszor cserélt vallást és ezt sehol nem találni.

  Jan. 31 – Feb. 6, 2002

  The USA PATRIOT Act was enacted on Oct. 26, 2001— six weeks after the Sept. 11 terrorist attacks. The act allows the indefinite detention and deportation of noncitizens suspected of security violations and the secret monitoring of individuals’ library activities. It also includes sweeping provisions expanding the government’s authority to plant wiretaps, enter homes, search computers and carry out covert surveillance.

  Park said back in 1986, John Choe, an engineer in San Jose, contacted INS supervisor Leland Sustaire and brought up the idea of accepting money in exchange for approving cards. After Sustaire agreed, Choe started an immigration consulting service, charging upwards of $30,000 for every client who wanted to get their permanent resident application approved.

  — May Chow, AsianWeek

  “We are not asking for blanket amnesty for these individuals; rather, we ask you to use your discretionary power to assure a fair process of review for each of the 275 cases reportedly involved with this scheme,” the letter stated. “Until a fair process is created for this unique situation, we ask that you suspend removal proceedings for the affected individuals.”

  Itt lehet hasznos infot találni tökfej ködösitéséröl. Sokszor mondtam már hogy õt a buta emberek és vallásos buzik választották pinahajszálon. Ügyvédet azért nehéz találni mert az átlag ügyvédnek ez kellemetlen és nincs haszon garancia.

  http://www.aclu.org/SafeandFree/SafeandFree.cfm?ID=11835&c=206

  #157663 Hozzászólás

  Luppi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ugyved kell!

  Kedves Ani!

  Szerintem ha nincs kriminal record nincs nagy baj!
  Na meg ha az adofizetessel,sincs gond!Ha megfognak erre a ket dologra mennek ra,de nagyon!
  Ismerek egy sracot akinek minden parirja jo volt,csak hat belekeveredett egy csomo dologba,meg adot se fizetett es igy kiraktak az orszagbol!Igaz neki nem volt semmilye!
  Szerintem kellene egy erre specializalodott ugyvedet keresni aki a papirokat elintezi es akkor nem kell rettegni!Kockazat igy is van ,meg ugy is!Egyebkent ha tanacsot kersz megmondjak az eselyeket! Biztos nem olcso,de megerne!
  Ha kiraknak az orszagbol az biztos 10 ezer $ kezpenzt lehet vinni,meg egy hatizsak szemelyes holmit.Ami meg hatra marad egy ismeros utanad kuldi!
  Sok szerencset!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Ki mit tud a deportalasrol
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.